Budskap med Qi´mbliss! 17 januari

Q= Qi’mbliss

C= Chamória

C: Som vanligt blev ordet som grund för vårt samtal mycket talande: ”befriande” 😉

Q: Eller hur, och du vet ju att det inte finns någon slump ☝️

C: Ja det har jag fått erfara många otaliga gånger, en underbar synkronicitet, och när man är uppmärksam så ser man detta ”spel” så tydligt och är så… wait for it…. ”befriande” 🤪

Q: 😁 kunde inte sagt det bättre själv

Att känna att saker och händelser är befriande, är en indikation om en befrielse från egots fängelse.

Om du känner efter så finns det bara kärlek-, glädje- och fridfulla energier i ”befriande”. Samma energier som i den Helige Ande, ditt” högre jag” eller Kristusjaget!

Senaste veckorna har du upplevt många stunder av befriande insikter och upplevelser av skilda slag.

C: Ja, och de gav verkligen en känsla av lycka och stor frid 🙏🤗

Q: Ja, jag märkte det och alla gladde sig stort alla gånger det händer.

C: Alla? Får jag fråga vilka ”alla” är?

Q: Visst får du det, jag syftar på alla de som gått före dig i sin upplysning, alla dina nära och kära i andevärlden och de du hjälp över till andevärlden och allra mest ditt sanna jag ☝️

C: Wow!

Q: Det kan man säga, och förstå, och inte bara du, är högt och förbehållslöst älskade, så släpp alla krav, måsten och borden, som du brukar säga, och känn befrielsen på alla plan.

Du och många med dig är så fantastiskt nära nu att en gång för alla, släppa all rädsla och släppa det sista ”skalet” eller ”skyddsplåten” ni gömmer er bakom, så att ni befriade av det fängelset ni själva skapat för att skydda er, kan vara ert sanna själv och stråla ut i världen ert Kristusljus.

C: Och hur gör jag det?

Q: Genom förlåtelse och genom att i varje nu välja att lyssna på Helige Ande/Ditt högre jag som är länken till ditt sanna själv: Kristusenergin i stället för ditt ego!

Jag vet att det kan vara svårt att urskilja den rösten då egot är ett ”pladdermonster”, men ju mer du tränar och framför allt inte skuldbelägger dig själv när du ”halkat in i egots snärjande garn, desto lättare och lättare kommer det att gå och den befriande känslan infinner sig med kärlek, glädje och frid!

Ju mer du förlåter och släpper skuld och lyssnar till Helige Andes vägledning, desto mer löses dina skal, dina skyddsplåtar och du kan transparent stråla ditt sanna jag, Kristusjaget ut i omvärlden, som du vet upplysta mästare gjorde innan de lämnade den fysiska kroppen för gott.

C: Men varför har alla, och jag så klart, dessa skal?

Q: Dessa ”skydd” skapas i skydd mot skuldens vedergällningar som ni blev inbillade vid splittringen, vilken du vet aldrig faktiskt hände, ett skydd mot ”Guds straff” ni i er rädsla hukar er ifrån.

Hör du hur tokigt det låter?

Hur kan en Gud, er sanna Fader, straffa för något som aldrig har hänt?

Som dessutom älskar er alla högt och förbehållslöst och är VILLKORSLÖS KÄRLEK?!! Som inte ens kan förstå vad ni upplever annat än att, som en fader betraktar sitt barn som sover och drömmer men inte kan se vad barnet drömmer. ☝️

Därför har vi Helige Ande som en länk mellan Gud och er här som kan se era drömmar och hjälpa er hem steg för steg.

C: Men varför ruskar bara inte HA liv i oss så vi slipper den här sjuka drömmen/illusionen?

Q: Nej, och du vet ju svaret på det, ett för snabbt uppvaknande/upplysning skulle leda till att personen hamnade i en psykos som kanske var helt oåterkallig och det skulle ju vara förödande. Förödande både i den aspekten att ni alla går under lagen om fri vilja, fri vilja att välja vem ni ska lyssna till, fri vilja hur snabbt och intensivt ni vill genomföra era lektioner på, lektioner som handlar om att komma ihåg vem i sanning ni är, att sluta döma och släppa skuld och det görs genom förlåtelsen.

Om HA skulle ingripa mot denna lag så skulle ett mycket stort brott mot Guds söner begås, men jag kan trösta och lugna med att säga att ett sådant förfarande ”finns inte på världskartan” som du brukar uttrycka det.

C: Det låter ju bra, men jag måste ju erkänna att ibland så har mitt tålamod rest på semester och tappat returbiljetten hem. Fast på senaste tiden så har jag upptäckt att de stora berg- o dalbanesvängarna är mer en trygg surfing på lagom vågor. Finslipning liksom ☝️

Det är så befriande att känna att egot får mindre och mindre makt att rycka undan mattan under fötterna, befriande att våga bara vara den jag är, den jag mer och inser att jag är som förr skrämde men som nu endast fyller mig med sann lycka 🙏🕊️💖🤗

Q: Underbart!

C: 🙏 Tack snälla du för den här gången, våra samtal och dina ord är så BEFRIANDE!!! 💖

Q: Tack själv kärlekens duva 🕊️💖

💖

🕊️Jag är här i den här världen, men jag är inte av den.

Jag har en kropp, men jag är inte min kropp.

Jag har ett ego, men jag är inte mitt ego.

Jag förlåter så allt jag tycks se och älskar min nästa som är en annan av mig,

vi båda är skapade av villkorslös kärlek som aldrig lämnat dig. 🙏💞

/Chamória

🌻🕊💖

Lämna ett svar