Budskap Med Qi´mbliss! 25 oktober

Q=Qi´mbliss

C=Chamória

Att se!

C: Jag kan förstå att det jag lever, mitt liv i mänsklig kropp på jorden, är en illusion – en dröm. Att allt jag ser nu är en illusion, en projicering av vad jag tänkte i går.

Hur kan jag se det som är sant?

Finns det något som är sant i den här verkligheten över huvud taget?

Varför har jag/vi skapat den här världen över huvud taget?

Den är ju inte speciellt kärleksfull alla gånger ?

Q: Många frågor på en gång som många med dig ställer sig i dessa tider ni upplever nu.

Viktiga frågor som ger svaren ni behöver för att börja vandra mot uppvaknande till ert sanna varande.

Du kan börja se det som är sant när du med förlåtelse släpper all skuld du pålagt dig själv.

Skuld du känner i det omedvetna projiceras ut och skapar den ”verklighet” du tycks se.

Genom att förlåta dig själv i alla du möter och allt du ser gör att du kan börja se igenom egots slöjor, skapade av tron på separation, brist och död, och du kan i stället se det enda som är sant: villkorslös kärlek, som ni alla är skapade av och som aldrig lämnat er.

Ju mer du förlåter dig själv i andra, som är en annan av dig, desto mer kan du börja se med sant seende och se din nästa som den skuldfria Ande den är, liksom du. Att se kristusljuset i stället för skalet, kroppen som inte är du.

Det enda som är sant är den villkorslösa kärleken, allt annat är en illusion, en mardröm du drömmer när du är vaken i din verklighet. Förlåt dig själv när du tror på egots lögner om det som är kärlekslöst!

När du sover på natten och drömmer, är du mer fri från egot som inte är en del av ditt sanna jag, och då kan din inre mästare nå dig för att hjälpa dig med insikter.

Förstå när du drömmer att alla du drömmer om, är du själv som visar vad du behöver förlåta. Be din inre mästare att ge dig klara drömmar som du lättare kan förstå och kommer ihåg när du kliver upp på morgonen.

Den världen du upplever nu är en av miljoner världar som skapades vid ”separationen” (som för övrigt aldrig har hänt).

Världarna skapades, och med hjälp av Änglariket upprätthålls, så vi har någonstans där vi kan vistas medans vi sakta men säkert börjar vakna och återvända hem till vårt sanna ursprung.

Alla Mästare som går före oss, hjälper oss med alla medel de kan och alla ska hem, alla är högt älskade och väntade.

Ju mindre skuld du bär som speglas ut, desto mindre kärlekslöst möter du då du från ett mer och mer kärleksfullt och fördomsfritt sinne är i stället med och skapar en värld mer och mer genomsyrad av villkorslös kärlek, lycka, frid och överflöd. ”Kvalitéer” som är ditt naturliga varande, men som du glömde bort när du började tro på egot och dess agenda.

Detta var en riktigt kort och komprimerat svar på dina frågor ☝️?

Det som är det viktigaste svaret på dina frågor och även rådet att få är: FÖRLÅT ALLT SKULDBELÄGGANDE, FÖRLÅT ALLT DU SER HÖR KÄNNER OCH TÄNKER OCH SLUTA DÖMA!! Fråga i varje situation/reaktion: är detta villkorslös kärlek? Om inte, förlåt och tänk om ☝️?

Följer du detta råd så kommer din kärlekslösa verklighet i stället börja omskapas till en kärleksfull plats att göra klart dina lektioner på. För det är precis det detta är, en skola. Dina livsläxor är mer eller mindre obehagliga och allt och alla du möter är dina lärare som du själv bett om att få möta för att du ska förstå vad du själv behöver läka och släppa.

Och självklart möter du även villkorslös kärlek, lycka och stunder av frid, när det är detta du projicerar ut!

C: ? Tack, kort och koncist, väcker självklart en massa följdfrågor, fast vi kan ju ta dessa en annan gång, speciellt den där om att allt och alla jag möter påvisar något om mig själv ?

Q: Väl bekomme, kärlekens Duva??

Detta inlägg har 2 kommentarer

    1. admin

      ?Tack ?️? /Chamo’ria

Lämna ett svar