Helhetshealing

Är precis som det låter som, helande av din helhet! Anpassar tekniker helt efter ditt behov vare sig det är stressrelaterat, fysiskt eller emotionellt.

Healingmassage på stol

Den här behandlingen togs fram i syfte att täcka behovet att enkelt men effektivt kunna erbjuda sina klienter en behaglig behandling som går på djupet, men som även kan anpassas till klienter med stor känslighet eller med svår muskelvärk etc.

 

PSYCH-K

är en användarvänlig möjlighet till att skriva om mjukvaran i ditt sinne för att ändra utskriften i ditt liv! Bortom Affirmationer, Viljekraft och Positivt tänkande.

Sten- och kristallhealing

Under en session med sten- och kristallhealing placerar jag ut stenar och kristaller enligt ett specifikt mönster på din kropp (du har kläderna på), Detta är en väldigt avslappnande, avstressande  och djupgående healingmetod

 

Trumhealing!

Få kontakt med dina kraftdjur, möta dina förfäder, möta och hela ditt inre barn, eller för att hämta kunskap från en annan existens etc. Samtidigt hjälper dig trummans suggestiva rytm, healingkraft förmedlad från ursprungsljuset att lösa dina blockeringar och att återställa harmonin i dina kroppar, energisystem och organ!

Mediala konsultationer

Erbjuder medial konsultation eller en auramålning med tillhörande konsultation.

 

Djurkommunikation

Jag pratar med ditt djur telepatiskt för att försöka få reda på så mycket information som möjligt för djurets bästa.