Dagens Budskap Med Qi´mbliss! 27 december

Q = Qi’mbliss

C = Chamoria

Vårljus!

C: Ja, jag har nog aldrig längtat så starkt efter solens livgivande strålar, glädje, näring som nu 😲 den senaste månaden har slagit alla rekord i brist på soltimmar ever ☝️

Q: 😉 Jag kan förstå dig, men nu har det ju faktiskt vänt och ni går mot ljusare tider igen, och då syftar jag inte bara på det yttre fysiska ljuset.

C: Hur menar du då?

Q: Jag syftar även på det inre ljuset, ditt sanna ljus, ditt Kristusljus som är du, ditt sanna jag.

Det senaste året har varit en enorm prövning för hela mänskligheten.

Ni kan se det som slutstriden mellan ljuset och mörkret, där ni behöver förstå att ljuset är ert sanna jag och mörkret dikteras av ert ego.

Länge nog har egot styrt över ert sinne med falska varseblivningar och enda vägen ut ur detta mörker har varit, och är, förlåtelsen. Förlåtelse över er påstådda skuld, som också är falsk, misstag ja, men ni är redan förlåtna.

Men ni behöver förlåta ert skuldbeläggande för att kunna börja vakna ur mardrömmens grepp.

Det är alltid mörkare strax före gryningen innan ljuset helt och fullt bryter igenom ☝️ Så sant som det är sagt!

Ja, känn tillit ni älskade människor, gryningen börjar kasta sina första strålar och färgar himlen rosa i kärlekens färg.

Ha tillit till att kärleken alltid segrar hur mörkt det än kan te sig.

Det enda du/ni behöver ha i era tankar och förstå är att ni alla är skapade av kärlek som aldrig lämnat er, ni är alla Guds helige son, skuldfri Ande, även om det kan vara lite svårt att förstå när det ser ut som det gör nu i er verklighet.

Vissa av er har börjat se igenom slöjjorma, står upp för er frihet och förstår allas lika värde.

En del av er sover lite lättare, och en del väldigt djupt och låter sig styras av sina rädslor.

Men alla är likställda i Guds ögon, lika helt och förbehållslöst älskade av Gud som är er sanna Fader.

Ingen är mer värd bara för att den har vaknat lite mer än sin broder, utan ser som sin älskade plikt att hjälpa sin broder hem och det görs som du vet, genom förlåtelsens väg.

Att oavbrutet förlåta verkligheten du ser här när du är i kropp, lyfter lögnens slöjor från de skymda ögonen så att sant seende kan bana väg till kärlekens ljus.

Läk era sinnen, ert av egot färgade sinne av rädslor, och välj kärlek i alla lägen, hur svårt det än kan verka.

När ljuset växer sig starkare så gör och mörkret i sin desperation att hålla kvar sin makt, men till sist faller allt samman och när striden når sin kulmen löses mörkret upp då inget mörker kan överleva den minsta av kärlekens ljusstrålar.

Tänd en tändsticka i den mörkade grotta och mörkret löses upp.

Den enda fiende du har är dina egna tankar, det enda mörler som tynger dig är rädslan i ditt sinne, för det finns ingen ondska ’där ute’, för det finns inget där ’ute’ ☝️

Vi går nu mot ljusare årstid, och vi går går i sanning mot ljusare tid, kärlekens vår närmar sig med stormsteg.

Så var redo ☝️ lyft på varenda sten i ditt sinne och släpp all räddla! Förlåt all skuldbeläggande på dig själv för all dömande av dig själv och din broder och så den verklighet du tycks uppleva.

Du, ni, är alla är djupt älskade och tålmodigt vi inväntar ert uppvaknande och förberedelserna inför festligheterna inför er ankomst har länge varit klara.

Inget/ingenting ”utanför” dig kan göra dig mer rädd eller kärleksfull, för det finns ingenting ”utanför dig” 💖🕊️💖

C: Men alltså, TACK 🙏💖💖💖

Nu kan jag stå ut med allt som händer tack vare dina underbara peppande ord 🙏🤗 Det här behöver jag läsa och påminna mig om varje dag ☝️

Din sista mening om att det inte finns något utanför mig, är ju en felaktig varseblivning, en projektion, och jag såg en mycket fin bild med en ’quote’ om just det härom dagen. Jag tror jag lägger till den här nedan 👍

Q: Ja, gör det och tack själv, kärlekens duva 🕊️💖

💖

/Chamória

🌻🕊💖

Lämna ett svar