Budskap med Qi´mbliss 3 januari

Q: Qi’mbliss

C: Chamória

Tänka kontra känna – att transformeras!

C: Oj, det lät djupsinnigt och spännande ☝️ Jag kom in i dessa tankebanor när jag gick och la mig i går.

Q: Ja, det var jag som gav dig tanken och jag blev glad hur snabbt du gjorde kopplingen till en av skapandets grundläggande funktioner.

C: Ok, ser fram emot din förklaring 🙏

Q: När vi tittar på skapelsen där du befinner dig nu så förstår du nu att det är en illusion projicerad från dina tankar i går, och då pratar vi ända ifrån den s k ”Big bang”, skapandet av universum. Tankar om separation, skuld, att vekligheten är något utanför dig.

Inget kunde vara längre ifrån sanningen, men du skapade där och då ditt ego som är en del av dig, men vi kan säga för att inte vara så hårda, en psykopatisk del av dig som inte vill ditt bästa. Där och då började du lyssna och tro på egot och under evolutionens 13 miljarder år så sitter du nu här och försöker hitta hem, vilket du gör alldeles utmärkt dessutom. 🤗💖

Du kan se egot symboliskt som djävulen på din ena axel och på din andra axel sitter ängeln som symboliserar ditt högre jag, den Helige Ande.

Båda viskar i ditt öra, den ena har en megafon 📢, och du kan ju gissa vem, medan den andre kärleksfullt försöker påminna dig vem du i sanning är – skuldfri Ande, villkorslös kärlek, att separationen faktiskt aldrig har hänt, att du faktiskt fortfarande befinner dig hemma tryggt hos din sanna Fader.

Men problemet är att din varseblivning är så låst vid den verklighet du befinner dig i att du inte kan uppfatta det.

I korta stunder kan du känna det, känna Guds frid och livgivande kärlek, men så kommer egot och rycker tillbaka din uppmärksamhet igen.

Din skaparkraft är enorm då du/ni alla är Guds son, tänk bara på det NI har skapat hitintills, ett, eller egentligen flera, universum!

Varför skulle du inte kunna skapa en verklighet att vara i för alla att verka i tills alla lektioner är slutförda och de har makt att släppa illusionen och vakna upp i sitt sanna hem??

Det kanske kan låta enkelt, förändra tanken, och verkligheten följer efter, precis som du upptäckt att negativa tankar om dig själv skapat negativa hälsotillstånd på grund av skuldbeläggandet.

Affirmationer i alla ära, men det är mer som spelar in för att göra ogjort, ”att göra om och göra rätt” ☝️

Om vi delar upp i punkter för mer överskådande:

1. Du behöver till fullo förstå att du har en kropp men du är inte din kropp!

Med det menas att via din varseblivning så upplever du att du har en kropp och du ”ger den liv” genom din själ/ditt sanna jag, kan vi säga lite förenklat.

2. Allt du tänker kan vi jämföra med filmregissörens order till skådespelaren som genomför /förverkligar regissörens önskan.

Med detta menar jag att du själv är regissören till ditt liv, till din kropps mående som lydigt uppfyller dina önskemål.

Så tänker du att ”jag har så ont i kroppen” så ser kroppen till att du verkligen har ont i kroppen, mer och längre än du faktiskt hade behövt.

Tänker du ”världen är en farlig plats”, ja då svarar världen med att visa dig ”farliga” händelser.

Din rädsla projiceras ut och attraherar situationer som ger dig anledning att känna rädsla.

Går du med självförakt, om än omedveten, ja då attraherar du in förtryckare som ”slår ned dig ännu mer i skoskaften”.

Världen som du upplever den och alla du möter visar dig vad du själv behöver läka, förlåta och släppa.

3. Förlåtelse av dig själv, din nästa, som är ett med dig och allt du tycks se utanför dig, är nyckeln ur ditt fängelse där egot är din fångvaktare.

Att sluta döma! När du dömer din nästa så dömer du dig själv, när du ger gåvan av förlåtelse och villkorslös kärlek till din nästa så är gåvan din!

4. Du har fri vilja vem du ska lyssna på!

Egots röst eller ditt högre jags röst?!

Förlåt och byt tanke. ☝️

”jag är värd att älskas, för jag är skapad av kärlek som aldrig lämnat mig”,

”jag är värd att visas uppskattning”,

”Jag är trygg”

5. Det är inte din kropp som behöver helas, det är inte kroppen som är sjuk! DET ÄR DITT SINNE SOM BEHÖVER HELAS!!

Med det menar jag att din kropp följer bara din order, precis som en dator processar och ger dig resultat efter vad du programmerat den att göra☝️

Det går inte att skylla på datafel utan det är den mänskliga faktorn – programmeraren som gjort misstag! Precis som du har gjort misstag med att lyssna och tro på egot och resultatet är vad du befinner dig i just nu.

Men kom ihåg, skuldbeläggande för det, ger dig inte det resultat du önskar och är totalt meningslöst!

Misstag kan göras ogjorda, betänk vilken kraft du har som skapat allt du tycks se och bortom det!?!

6. Känsla följer tanke snabbare än du hinner adressera den!

Med det menar jag att när vi tänker en tanke så sker en kemisk process och känslan som genereras ger energi till tanken att manifesteras fysiskt, det går så fort att det kan vara svårt att särskilja vad som kom först – hönan eller ägget ☝️

Det är därför det är viktigt vid affirmerande att rätt känsla genereras så att önskvärt resultat genereras.

Känsla av tacksamhet är en mycket positiv, stark komponent i det här fallet 👍

”Jag är tacksam för min friska, starka, smidiga kropp”

”jag är tacksam för min underbara familj och vänner”

När du känner och uttrycket tacksamhet så får du mer att vara tacksam för 👍

7. Varför det är kraftfullare att tänka /säga

”Jag KÄNNER strålande hälsa” kontra

”jag är strålande hälsa”.

Med den första meningen kringgår du egots fällor genom att du adresserar känslan med tanken som ett i stället för att endast ge fokus på tankens solitära skapande.

Resultatet blir att din kropp, som alltid men nu med känslans ”livskraft”, börjar omforma sig enligt ”din nya order” på ett mer manifesterande resultat. ☝️

C: wow 😲 så uttrycket ”tänk på vad du tänker på” skulle hellre kanske göras om till ”tänk på vad du känner” eller hellre ”tänk på vad du känner i tanken” 🤪😂

Q: 😉 tja eller varför inte sluta att tänka helt, eller åtminstone sluta tro på egot ☝️

C: Ja, det vet vi ju hur lätt DET är efter att ha blivit ledd av det under alla dessa miljarders år! 🤪

Q: Tid är en illusion och existerar endast i din ”verklighet”, du är en del av evigheten och allt är nu, villkorslös kärlek i för evigt i evighet utan slut.

Det är dags att DU leder egot nu, medan du är i kroppen, och du gör stora framsteg och många med dig till stor glädje 🙏🕊️💖

C: 🙏 Tack snälla för dina ord i dag, jag är så tacksam för din närvaro, tålamod och kärlek 😍 🕊️💖

Q: Tack själv, kärlekens duva 🕊️💖

💖

Tanke!

Att fylla, spränga gränsen vår, ut i oändlighetens varande, Källan, ursprunget inom.

Min tanke, Källans tanke, ingens annans tanke, som går mot Källans vilja, min vilja.

Essensen, kravlös kärlek, fred, frihet och harmoni, balans, alla i källans tanke fri, mångfald i toner och färg, ordens dans i kär lek, ”tanke”

/Chamória

🌻🕊💖

Lämna ett svar