Budskap Med Qi´mbliss! 16 november

Q: = Qi´mbliss

C: = Chamória

Under ytan!

Q: Allt verkar lugnt utåt hos alla du möter, men skulle du glänta på locket och kika in så skulle du bli förbluffad ☝️

Sådant samilsurium av känslor, tankar, minnen i en enda härva.

Hur ska du veta vem DU EGENTLIGEN är, när ’ryggsäcken’ är överfull?

Hur ska du kunna hitta ditt sanna jag, ditt magiska själv som är så perfekt, strålande när skulden bommat igen locket med hänglås?

Hur ska du kunna leva ditt liv i frihet från styrning av alla dessa minnen som krampaktigt håller dig kvar i tanken om att du inte duger, är otillräcklig, och lider brist av kärlek, glädje, trygghet, frid, helande och överflöd?

Hur ska du kunna stråla ditt äkta jag när rädslan för vad ”andra ska tycka och tänka” överskuggar?

Är det inte tröttsamt att hela tiden ha masken på, planera dina steg och vad du säger? Personligen så skulle jag tyna bort av ruttenheten som kväver livsenergin den villkorslösa kärleken. ☝️?

Jag har kikat in på er här och nu, och det är inte en vacker syn. På senaste tid, kanske 7-8 månaderna, så har det kommit en förändring!

En flämtande ljuslåga som långsamt börjar lysa upp i mörkret och accentueras för varje dag som går. Vi som ser er alla utifrån fröjdas med er och vill ge er styrka att nå ända fram, för det kan göra väldigt ont att vakna ☝️ Det gör ont när knoppar spricka, men ack så ljuvligt rosen öppnar sig mot himlens kärleksljus! ?️??

Hjälp hela världen att vakna, och det gör du när du öppnar locket till ditt inre och rensar bort allt som inte är av kärlek.

Förlåt och släpp skuld, be din inre mästare att lyfta upp all skuld i ljuset, och DU är redan skuldfri, det är ditt ego som får dig att skuldbelägga dig själv för de mest triviala saker och det bör du börja skratta åt ☝️ Skratta när du märker att du skuldbelägger dig för att du inte han dammsuga, eller betala den där räkningen, eller ringa det där telefonsamtalet. Misstag gör vi alla, och det är just det, BARA MISSTAG!! Gör om och gör rätt UTAN ATT SKULDBELÄGGA ☝️?

Var tacksam för det du har och är och du får mer att vara tacksam för. Och det gäller inom alla områden och jag har sett hur du Chamória har jobbat mycket intensivt med det de senaste dygnen, och jag tror du verkligen kan hålla med om att du har fått stora resultat både när det gäller din inre frid och helandet av din kropp du har nu!

Du kom ihåg när du helade din kropps stora utbrott av psoriasis som täckte nästan hela kroppen och hur du efter ett tag fick ingivelsen från din inre mästare att endast fokusera på en fläck på insida underarmen som var fri och du skapade affirmationen: ”Jag äääälskar min sidenlena, släta, smidiga hud”. Kommer du ihåg hur fort det vände? Det tog inte många månader så fanns inte en prick kvar på din kropp.

Med det i dina tankar började du sen jobba liknande med hostan/andningsproblemet du dragits med sedan 2004 då du råkade ut för ett trauma och dubbelsidig lunginflammation. Men det var först nu som du riktigt förstod den skapande energin i att vara tacksam!

Riktigt effektfullt blev det när du raderat / förlåtit dåtidens programmeringar som den sanna effekten började visa sig.

När gamla programvaror ligger kvar i datorn så är det dom som klickar in trots att man installerat den nya efter konstens alla regler. Med andra ord krävs en total rensning av hårddisken av allt som är kärlekslöst.

By the way☝️ Jag gillat verkligen din formulering för totalt helande:

”Jag är så tacksam för alla mina rena och friska celler i min kropp”,

och du, har du märkt vad mer sällan och lindrigt du har hostat redan?!? ?? Ok, nu har jag pladdrat klart, är det något du undrar över?

C: ? Nej, du detta var en härlig bekräftelse på det jag är och gör just nu. Tack snälla ???

Q: Nöjet var helt och kärleksfullt, kära kärlekens duva ?

?

Livets dans virvlar fram i månens sken som speglar ytan på känslornas sjö,

dock felstämd av egots manipulerande lögn.

Ur skymning stiger sanningens sol,

värmer bort skulden som mol.

Förlåtelsen stämmer ditt instrument väl,

stampar takten till kärlekens melodi,

i lycka nynnar din själ.

Släpp taget och dansa nu i din fullkomlighet,

allt är väl, frid fred och harmoni,

i kärlek så het!

/Chamória

???

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Pia Rönnquist

    Tänk vad mycket som vi har att vara tacksamma över 😀
    Tack 😀

  2. admin

    Ja, visst är det sagolikt och ett mirakel hur vi bara får mer och mer att vara tacksamma för när vi öppnar vårt hjärta för att vara tacksamma ????

Lämna ett svar