Budskap Med Qi´mbliss! 1 november

Q = Qi´mbliss

C = Chamória

Q: Du har bett mig att påminna dig när du gör något kärlekslöst mot dig själv, så nu gör jag det ☝?

C: Ok?

Q: Du skuldbelade dig själv för att du tog en bit choklad och lite snacks i en skål nu när vi ska ’jobba lite’.

C: ? va fa… ?? Ok, jag förlåter skuldbeläggandet och bejakar i stället mig själv med kärlek och glädje, jag är skuldfri Ande Villkorslös Kärlek och kärlek ser endast skönhet. I det här fallet så kan inget jag äter skada mig – endast tanken om det.

Q: Korrekt, men kom ihåg att många programmeringar vi har från egot om skadligheter, är så djupgående att det vore direkt ansvarslöst att gå ut med ett sådant påstående till en allmänhet som inte har släppt egots grepp och lögner som förgiftat sinnet. Vi uppmanar INTE folk att de visst kan äta giftiga svampar för det sitter bara i tanken att de är giftiga ☝?☝?

Egots manipulation och hjärntvätt har pågått från den stund du skapade egot med att börja lyssna och tro på det (Big bang), vi måste förstå att jobbet med att göra egot ogjort är inte avklarat på en kafferast. Det krävs många liv och livsläxor innan vi kan betrakta oss som fria från egots makt och likt Jesus och många med honom bli s k uppstigna mästare.

C: Hur gör jag för att göra egot ogjort?

Q: Det enda du kan ”göra” det på är att helt enkelt sluta lyssna på det, att sluta tro på det!

Du kommer aldrig att bli av med egots tjatter i örat, men du kan vinna över det genom att göra den maktlös, och det är just med att sluta tro på den. Och jag lovar dig att du möter en galen psykopat, så var redo att vara en diplomat så går det smidigare och smidigare.

Egot är inte precis superintelligent och har bara för ögonen hur den ska skada dig, hålla dig rädd så att du inte ska vakna till din fulla potential, den du i sanning är och alltid har varit, och använder mycket listiga och manipulerande metoder ska du veta.

Men du skapade egot själv en gång i tiden och förstå att du har kraften att oskadliggöra den ☝?

C: Ojoj, låter som ett heltidsjobb detta ? och när ska jag hinna jobba för mat på bordet tro ?

Q: Inga problem, bara bestäm dig och var uppmärksam på tankarna så att du utan att skuldbelägga dig kan byta tanke och välja livet och kärleken i stället för egots dualitet, brist, sjukdom, sorg, rädslor och död!

C: ? Tack snälla för påminnelsen, och var fri att fortsätta att göra mig uppmärksam på när ”jag trillar dit” ?

Kan du förklara varför alla jag möter är mina lärare på gott och ont?

Q: Absolut!

Alla du möter är en annan av dig, då vi alla är ett på sinnets nivå, vi är ett med skaparen av alltet.

Med egot har du en varseblivning, hur du ser och upplever saker och ting ’utanför dig’ – dualitet.

Dina tankar skapar hela tiden och projiceras ut, för dina sinnen här att interagera med.

Ungefär som att du har skapat ett tv spel där du är en av karaktärerna som interagerar med de andra karaktärerna du har skapat. Allt här är således en illusion, men det tar vi en annan gång.

Vi kan också se det som att du är filmproducenten som bekostar (med din livsenergi) filmen/såpoperan, regissören är också du som regisserar såpoperans nästa avsnitt med dina tankar.

Skådespelaren är också du (Anna-Karin) och projektorn är ditt sinne i projektorns skal – din kropp!

Alla du möter i din såpopera har du på ett omedvetet plan bett om att få möta då du projicerar ut från ditt undermedvetna (manuskript som skrivits av ditt undermedvetnas programmerade rädslor).

När du så projicerar ut detta attraherar du in exakt det du bett om – lika attraherar lika ☝? När du är gravid så ser du barnvagnar överallt eller när du köpte en ny bil så ser du ”ditt” bilmärke överallt som du sällan gjorde innan.

Har du således ett mönster i ditt undermedvetna som handlar om självförakt, självförnekelse så är det alltså det du projicerar ut och attraherar då in möten, personer, relationer där du efter ett tag blir förtryckt eller t o m utsatt för övergrepp.

Den personen visar ju dig hur du redan behandlar dig själv på ett omedvetet plan ☝??

Du kommer att gång efter annan att attrahera in dessa personer och situationer som utsätter dig för förtryck tills du vaknar upp och inser att ”jag är värd att älskas, för jag är kärlek”, börjar bekräfta och älska dig själv villkorslöst och släpper skulden du en gång la på dig för att du trodde på egots lögn att du var ”värdelös”.

Detta exempel kan du applicera på alla negativa mönster du skapat om dig själv. Iaktta objektivt vad det är du attraherar in för personer och situationer och se sedan hos dig själv hur du ser på dig själv? 

Du attraherar så klart även in personer i ditt liv som speglar din ömsinthet, värme, givmildhet, kärlek tacka och njut och bekräfta er som de perfekta skuldfria Ande ni är i drömmen.

Bekräfta och förlåt dig själv i de negativa mötena för de är ju faktiskt väldigt positiva för er bådas uppvaknande och vägen hem ?? Tacka alla du möter för hjälpen och när du genuint förlåter dig i er båda, så sker mirakel. ??️

C: Jag tror jag har koll där, men det jag upplever det som svårast är att låta bli att tro på egot. Där är så otroligt djupa programmeringar i barndomen som triggar in ?

Q: Du ska ge dig själv en eloge för du upptäcker fortare och fortare när egot försök manipulera dig med en negativ tanke om dig själv. Se bara nu inför vår stund hur snabbt du kom på dig själv om skuldbeläggande över chokladbiten☝?

C: Men det var ju du som påminde mig, och det är jag tacksam för ?

Q: Ja, och jag är en annan av dig och på sinnets nivå är vi ett. När din varseblivning är riktad in i ditt hjärta kan vi kommunicera ostört från egot.

C: Blir inte narcissistegot sur då ?

Q: ? Åh, det var bara förnamnet det, och kom ihåg att humor, förutom kärlek, är egots värsta fiende då det försvagas. Gå in i rädsla och egot frossar som en svulten vid ett julbord och blir ännu starkare☝?

C: ? Tack snälla för ett underbart samtal ?

Q: Tack själv, kärlekens duva ?️?

/Chamória

??️?

HELANDE KÄRLEKSLJUS

Älskade barn av kärleksljus,

öppna dörren i ditt hjärta,

som egot låser i smärta,

ta nu emot din Faders frid i kärleksrus.

Ljuset som lyser upp dömande mörker,

helar ditt sinne,

som löser upp skuldens minne,

och rädslors skugga försvinner.

Det helande ljuset är förlåtelsens smekning,

lyser upp din väg för i trygghet vandra,

en strålande diamant på inget ego kan hamra,

varmt helande kärleksljus av Gud din svepning.

Så låt ditt sanna ljus expandera,

bli en kanal för det helande kärleksljuset till din broder utan undantag,

ur förlåtelsens frid i kärleksljuset egot då implodera.

/Chamória

???

Lämna ett svar