Budskap med Qi´mbliss! 18 oktober

Läs gärna första inlägget om ’samtal med Qi’mbliss’ där ni får en liten presentation om Q! Och tidigare inlägg så klart ☝?

https://www.chamoria.com/…/budskap-med-qimbliss-4-oktober/

Q = Qimbliss

C = Chamo’ria

Q: Vem är du under ytan?

C: Öhhh…. Jag?

Q: Vem är ”jag”?

Q: Nu får du allt förklara lite mer vad du är ute efter ☝️?

Q: Ok, många identifierar sig med den fysiska kropp de för tillfället har här i den här verkligheten.

De identifierar sig även med det yrke de har – de är en läkare, en lärare, en terapeut. Även med sitt namn, ”jag är ”Nisse Hult”.

Men ni är varken er kropp, titel eller namn! Det är en roll ni spelar i den film ni medverkat i som producent, och ni är även regissören och manusförfattaren också☝️.

Allt är en skapelse av ert sinne som tror på dualitet – separationen och som är starkt påverkad av ett ego som gör allt för att hålla er kvar i den illusionen med löften om guld och gröna ängar och hemska straff och vedergällningar om ni inte följer egots spelregler.

Ni har en kropp, men NI ÄR INTE KROPPEN! Ni har ett namn, MEN NI ÄR INTE ERT NAMN! Ni har ett yrke, MEN NI ÄR INTE ERT YRKE! Och ni har ett ego, MEN NI ÄR INTE ERT EGO!!

Ni är de mest magiska, kraftfulla, älskade barn av Gud den sanna villkorslösa kärleken som ni är skapta av och som aldrig lämnat er! Ni är ALLA skapade som Gud – kärlek, kärlek, det enda sanna – villkorslös kärlek ☝️

Att tro att vara separerad från sin sanna skapare är att förneka sin sanna identitet, och i det ett skuldbeläggande som ligger till grund för din existens i den här världen, och i andra världar i universum!

En flyktig tanke som vi glömde skratta åt och sekunden efter började universum skapas.

Men allt är en illusion, ni ÄR fortfarande tryggt vilande hos er sanna fader, sovandes och drömmandes om det vi är i. Vår sanna Fader betraktar ömt kärleksfullt och totalt fördomsfritt sitt barn som ligger där sovandes och drömmer sin mardröm, och väntar tålmodigt att VI ALLA ska vakna upp till sanningen. Och det kommer vi alla att göra.

Q: Så vem är DU?

C: Tja, efter den här förklaringen skulle jag nog säga då, att jag är ett Guds barn som är tryggt omsluten av min sanna Fader, drömmandes en mardröm.

Men varför kan han inte bara väcka oss då?

Q: Därför att i skapelsen råder fri vilja och Gud ser bara att du drömmer, inte vad du drömmer.

Däremot skapades de Helige Ande när vi började denna till synes knasiga resa för att agera en länk mellan oss och Gud till hjälp för att leda oss ur denna sömn.

Änglariket kom till för att skapa en livsmiljö och upprätthålla alla dessa världar för oss, att kunna verka och bo på, som skapades av vårt sinne för att vi trodde att vi måste undfly ”Guds vrede” för att vi ”vänt honom ryggen”.

Änglarna hjälper och stöttar också varje som ber om hjälp.

C: Ojoj, men om vår Fader inte kan väcka oss, hur kan vi vakna ur denna ”mardröm”, denna illusion eller ”hologram”?

Q: Börja med att titta under ytan på dig själv. Din kropp är ett redskap, din avatar, medan du är här, och den enda anledningens till att du är här, är för att börja minnas ditt sanna jag, och det gör du genom att lära dig att sluta döma dig själv och din nästa, förlåta och släppa skuld. Och allt börjar hos dig själv.

Börja med att betrakta dig och din kropp objektivt och fråga dig själv vad du har lagt på dig för masker? Gömmer du dig bakom smink, speciella kläder, frisyr för modet säger det? Vad tycker egentligen du där under ytan, vad som pågår runt dig, men ”du tycker som alla andra” för det är ”tryggast”? Fråga dig själv; ”hur skulle kärleken reagera här”?

Kom ihåg att det enda som är sanning i den här illusionen/hologrammet/”såpoperan”, som är samskapad med egot från vårt kraftfulla sinne, ÄR DEN VILLKORSLÖSA KÄRLEKEN!!!

Allt annat är LÖGN.

Det du ser och upplever nu, var du med och skapade i går, så allt du möter har du själv bett om oftast på ett omedvetet plan.

På ditt omedvetna plan (kroppens hårddisk) finns all skuldbeläggande lagrat som projiceras ut i skapandet.

När du läkt och släppt all skuld kan du medvetet medverka i att skapa en värld i kärlek, glädje, frid och överflöd som är ditt sanna varande som Guds son.

C: ☝️Jag vill vakna bums nu!

Q: Jag förstår det, men skulle vi alla vakna upp till fullo på direkten, skulle vi ”brinna upp” i medvetandet för kunskapen vi har skulle bli för stor att hantera och det skulle bli en alltför stor chock.

Men vi alla är på väg hem, och vi alla är djupt älskade och efterlängtade, hur många tusentals inkarnationer det än behövs innan den sista slutgiltiga genomlevs för att till sist stiga upp som Mästare.

Därifrån kan vi besluta om vi vill vara kvar på ett högre plan, (det finns många rum i Guds hus ☝️), för att hjälpa eventuellt bröder som fortfarande går igenom läxor här, eller vi kan välja att gå upp i Gud vårt ursprung.

C: Hur många olika ”avatarer” har jag haft? Olika liv?

Q: Haha, vill du verkligen veta det ? Skämt åsido, många är det, men det har ingen betydelse hur många gånger du vänt hit ditt sinne, din varseblivning ☝️ Det som betyder något är vad du gör med ditt varande här och nu, och det gör du bra ?

C: Tack snälla för dina ord som verkligen går på djupet ? Jag ska ännu mer se under ytan och förhoppningsvis finna mer av mitt sanna jag ?️?

Q: Underbart, jag är med dig liksom mångfald från Änglariket, Naturriket och Andevärlden! ??

/Chamoria

???

Lämna ett svar