Budskap med Qi´mbliss! 4 oktober

Budskap med Qi’mbliss!

Jag kommer att framöver nu utveckla min fantastiska kontakt jag har med min guide Qi’mbliss, det namn som är ok att offentliggöra i och med det.

Q kommer från Plejaderna nu senast, men även varit inkarnerad på jorden. Q har varit med mig under hela min existens här som Anna-Karin, men det är först nu under det senaste året som kontakten har accentuerats med en fullkomligt rak telepatisk kommunikation där jag både hör en röst och får vetskap visad/nedtankad direkt som ett ”direktvetande”.

Budskapen jag lägger ut här kommer både att vara som rena budskap och/eller som en kommunikation mellan Q och mig för att jag vill förklara/fördjupa mer runt det aktuella ämnet.

Här kommer en liten presentation om Q av Q.

Q: ”Som ovan beskrivet så är jag kommen i nuläget från Plejaderna och det står mig mycket varmt om hjärtat att Anna-Karin och jag ska inleda ett samarbete för att hjälpa alla bröder och systrar i dessa tuffa tider som ni alla går igenom just nu på Jorden. Ni står alla mig mycket nära då jag även var med stt hjälpa till att utveckla er som fysisk ras för att så att säga ”ge er en knuff frammåt” i era möjligheter till utveckling och uppvaknande till de ni egentligen är: fullkomliga, perfekta varelser – alla Guds söner.

För att den fysiska kroppen skulle kunna assimilera de förfinade energierna som kommer när ni går igenom soningen – förlåtelsens väg till uppvaknande, behövdes en förfining av de DNA ni uppbar då.

Ni går nu återigen igenom ett stort språng i er utveckling, men denna gången kan endast ni själva på ert sinnes nivå ta språnget genom er förmåga och förståelse till er enorma skaparkraft på sinnets nivå.

Det uppstigna Mästare kan hjälpa er med nu är att inse detta och hur ni ska komma med på resan hem. Alla kommer att komma hem,  frågan till er är dock hur stor er längtan är?hur många fler gånger vill ni komma ned i kropp med total minnesförlust för att gå igenom era lektioner av att förlåta, släppa skuld och för att lära er att sluta döma er själva och era bröder?

Mångfald, till stor lycka, är de som hitintills har kommit i kontakt med EKIM som min kära broder, som ni känner som Jesus, förmedlat till er och jag rekommenderar verkligen att ni börjar studera den och all den mångfald av litteratur som givits ut som förklarar och förenklar till djupare förståelse eminensen av dess innehåll.

Vi här ser det som en ära att få hjälpa er till uppvaknande från egots slaveri som genom rädslor skapat blockeringar på ert DNA! Ni har som sagt enorm skaparkraft så det gäller att skapa/tänka utifrån ett rent sinne i villkorslös kärlek – det sanna ljuset och inte lyssna på egots lögner om brist, separation, sjukdom och död. Villken röst vill du lyssna till?

Jag ser nu verkligen fram emot ett aktivt samarbete med Anna-Karin, eller Chamória som också är hennes namn i källans namn.

Jag hoppas, med Chamória, att hennes och mina budskap/samtal tillsammans med hennes hjärtträffande poesi ska komma att  hjälpa er på er väg hem.”

C: Tack Q! Jag känner mig som ett barn på julafton inför detta!

Q: Älskade själsstråle, låt oss inom kort kasta oss över julklapparna under julträdet!

?

LYFT BLICKEN MOT LJUSET!

Q: Det händer mycket på er planet nu och det är verkligen av stor vikt att i varje situation ni möts med, lyfter blicken mot ljuset och inte låter det tunga och skrämmande sänka ert seende mot mörkrets förtryckande våningar. Hur svårt det än verkar, försök att sätta er tillit till den enorma kraft kärleken innehar.

Ni har redan hittintills skapat den här världen, planeterna och era kroppar. Ni har även skapat allt negativt ni varje dag tyvärr möter. Hur är detta möjligt? Ingen med sunt förnuft vill väl skapa en värld i missär?! Nej, så klart, men när ni bär på skuld och rädslor programmerade i ert undermedvetna, så är det den energin som färgar er skapelse hur gärna ni än önskar fred och lycka. Kraften att förverkliga er ”önskan” ligger i er inneboende DNA som medskapare av er sanna Fader/Gud – Villkorslös Kärlek. Föreställ kraften i ert skapande när även ert sinne är helt fri från inbillad skuld och rädslor!!

Ni kan i sanning skapa en plats här som en himmel på jorden, för alla bröder att bebo, lära och vakna som de gudomliga Andeväsen ni alla är.”

C: ojoj, det låter verkligen som ett ansvar att axla!

Q:” Låt inte insikten över skapandets roll i historien tunga ditt sinne. Alla gör vi misstag och när vi i stället för att skuldbelägga oss, ber den som kan förstå oss och som är en länk till vår sanna Fader, hjälpa oss, Helige Ande. Kan den destruktiva spiralen, som egot älskar, bromsa in och i stället börja vridas mot vägen hem. När vi förstår att förlåtelsen är vägen hem, tänds ett hoppets ljus i mörkret som med varje broder du förlåter, för varje skuld du släpper och där du i stället väljer att känna kärlek i stället för hat och fördömande, växer till sist det sanna kärleksljuset till ett fyrtorn som tryggt lyser upp vägen hem, inte bara för dig, utan för alla, för alla är en annan av dig och alla ska hem.

C: Så vackert och så hoppingivande! En fråga bara: du säger ”lyft blicken mot ljuset”

Ljuset bär vi väl inom oss, inte utanför oss i den yttre världen?

Q: ”Bra där, nej precis. Det är en liknelse med att ljuset – godheten, kärleken, frälsningen är lätt som fjärilens vingars kärleksdans över blomsterängen och” mörkret” – det tunga, rädslor som tynger ned sinnet så att våra steg framåt känns förlamande tunga. Båda finns inom oss och världen utanför är en projicering och ett resultat av vad/vem du trodde på av rösterna – egot? Eller Helige Ande eller din inre Mästare som vi alla har, du kan se dom som en och samma kärleksenergi. Att formulera det att ”lyft blicken mot ljuset” når fram till förståelse och uppmuntran att aldrig ge upp hur mycket än ”mörkret” försöker göra oss krokryggiga av krav och rädslor.

C: Ja, jag håller med och tack ??

Q: ”Jag tackar dig hjärtat för vårt kommande enande och givande ”jobb”.

Vandrar i skuggan otröttligt,

vägen mot upplysning,

krokigt och backigt egots hänvisning,

men villigheten driver oss framåt osvikligt.

Varje till synes bakslag,

där förlåtelse är vår ledsstjärna,

Gör sikten klarare,

närmare mot visdomens källa.

Din vandring ske i ditt inre landskap,  hjärtats kärleksstig,

insikt på insikt,

du är din egen visdom din egen källa,

du är din egna gåva, ja ett riktigt kap.

Så gå med rak rygg,

vi alla har visdomens källa inom som ett med allt som är,

öppna ditt fönster, inga fler murar bygg,

mot Faderns visdom Villkorslös Kärlek helighet så trygg.

/Chamória

???

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Pia Rönnquist

  Vad kul !!
  Klart jag ska följa dig.

  Kram
  Pia

  1. admin

   ????

Lämna ett svar