Budskap med Qi´mbliss! 22 november

Q = Qi´mbliss

C = Chamória

Q: vi drog ett kort i dag som underlag till veckans budskap ur The Goddess Oracle och jag måste säga att det blev en mycket fin insikt. Inte nog med att du fick upp gamla händelser där du skuldbelagt dig själv, du kunde även där helt objektivt och sant förlåta dig själv i alla inblandade och hämta hem din energi till dig här och nu. Kortet vi drog var Sulis, Gudinnan av dansen mellan ohälsa/hälsa och jag tycker du ska dela med dig av meditationen du gjorde så att flera kan göra den om de önskar.

C: Självklart! Jag delar tacksamt med mig den, och jag kan verkligen rekommendera att man gör den så fort man upplever sig kraftlös ☝️?

1/ Sätt dig bekvämt med rak rygg och ta några djupa andetag med att andas in genom näsan och ut genom munnen. Vid varje utandning känn hur du slappnar av i hela kroppen mer och mer.

2/ Ju mer du slappnar av, så låt andningen sköta sig själv och vid nästa utandning föreställ dig att du står framför ett träd ? Det kan vara ett bekant eller ett ur fantasin. Men känn doften, känn barken under dina fingrar och hör vinden susa i kronan!

3 / När du ser ned mot trädens fot så ser du en ingång som inbjuder till utforskning. Börja din resa ned och du känner dig fullkomligt trygg.

4/ Långt där framme ser du en ljuspunkt som blir större och större ju närmare du kommer, och till sist kommer du ut i en strålande ljus värld full av färgrika stenar och kristaller. En specifik sten/kristall fångar din uppmärksamhet och du inbjuds att plocka upp den och lägga den i din ficka.

5/ Du går vidare och passerar en fantastisk trädgård med örter och kryddor och du dras mot en speciell och frågar den om dess namn.

6/ Du har nu kommit fram till ett stort tempel – Atlantis Healing Tempel. I centrum av templet finns en enorm healing ”bänk” av smaragd och du lägger dig ned på den varma stenen som mjukt stöder din kropps konturer.

7/ Sulis kommer och informerar att hon ska assistera dig. Hon berättar hur din kropp har energifibrer som du har utsträckt till andra personer och situationer och givit bort din energi till dom inte längre tjänar något syfte. Det är dags nu att återkalla dessa för att återställa din vitalitet.

8/ Du ser ned på din kropp och ser hur gyllene orange trådar löper ut från din kropp. Du kan riktigt känna hur det rycker i dom likt en drake i sina linor en blåsig dag. Du tar tag i en av dessa trådar och börjar dra tillbaka den, så kan du känna hur din kraft återkommer. Du känner hur du absorberar din kraft dom du gav bort. Fortsätt tills alla trådar är återhämtade. OBS! När det kommer upp minnen relaterade till varje energitråd är det av största vikt att du förlåter dig själv i alla inblandade och ber din inre mästare att lyfta skulden upp i ljuset. ”Jag förlåter mig själv i…vi är båda skuldfri Ande, villkorslös kärlek. Vi är båda högt och förbehållslöst älskade av vår sanna Fader, kärleken ser endast skönhet”.

9/ Du är nu klar och lämnar templet tillsammans med Sulis som leder dig ned i hennes helande varma källa där hon själv förenad med det. Låt hennes varma healingvatten omsluta dig och hennes villkorslösa kärlek fylla dig. Dina energifibrer börjar vibrera och glöda av det gyllene djup orange färgen.

10/ När du känner dig renad, uppladdad och vitaliserad så återvänder du till stigen tillbaka mot trädets rot, vandra tillbaka genom den varma tunneln upp, upp, upp och ut ur trädet avslappnad, rofylld, stark, vital och vaken!

11/ Tag ett djupt andetag och när du andas ut, öppna dina ögon.

12/ Ta nu gärna reda på vad stenen kan ge dig för energier till hjälp och vad örten kan hjälpa din kropp med!

?

Q: En mycket effektiv meditation när den genomförs korrekt med att förlåta och släppa skuld ☝️?

C: Ja, det hände mycket här kan jag intyga, men det såg du ju ? Mina flesta trådar nu utgick från bröstet, halsen och nacken. Och det kom upp en del saker som jag förträngt som jag nu kunde förlåta och släppa ?

Q: Mycket bra?? Jag är mycket stolt över ditt fantastiska fokus du har när det kommer till sådana här arbeten. Jag vill att du berättar om den fantastiska insikten du fick under den här resan, en insikt som är mycket viktig.

C: Du tänker på dessa band vi skapar som gör att vi läcker ?

Q: Korrekt

C: Ok!

När vi interagerar med våra medmänniskor när vi är här i kropp skapas band /trådar utifrån vårt ego.

Hur nobelt vi än tror att vi agerar. Vi agerar utifrån dualitet – jag och dom, vilket innebär att kopplingen emellan blir egobaserad och i en sådan korrelation kan endast dualistisk energi flöda. Med andra ord ej villkorslös kärlek.

Vi är alla ett i Anden, skapade i, av och ur Villkorslös kärlek. Vårt sanna jag är Kristusljus och där finns vi alla i sanning. Där har vi vårt sanna jag, vårt sanna ”band” till varandra och

DET ÄR DÄR VI SKA HA KONTAKT, DET ÄR DIT VI SKA SÖKA OSS FÖR ATT VARA I ETTHET/ONENESS, DET ÄR DÄR VI SKA TA EMOT VÅR SANNA FADERS GÅVOR ATT UTSTRÄCKA TILL VÅR NÄSTA HÄR OCH NU☝️?️

Det är därför det är så viktigt att förlåta och släppa all skuld så att vi inte skapar livsutsugande band med egot.

Så fort vi ”tonar in” på en ärkeängel för hjälp, en klient för att hjälpa, en situation som gör oss arg/ledsen mm mm, skapas dessa egoband som det är viktigt att vi efteråt direkt hämtar hem. ☝️?

Om vi däremot först återkopplar oss till vårt sanna KristusJag och:

Vi har redan all den hjälp som vi någonsin behöver av Helige Ande, hela Änglaskaran, och uppstigna mästare som gått vägen före oss!

Vi ser redan klienten i strålande hälsa!

och vi upplever situationen, som förut gjorde oss ledsen/arg, objektivt och som betydelselös som vilken dålig b-film som helst, då det enda som är sant är den villkorslösa kärleken som vi alla är skapade av och som aldrig lämnat oss ??️?

Q: Ah, kunde inte förklarat det bättre själv ??

C: ? tack snälla för att du finns här och nu!

Q: Tack själv Kärlekens Duva ?️?

?

Jag är…

Jag är jag,

trädets stam,

unik i sitt slag.

Svärdets kraft jag bär,

rakhet i sanning är.

Rosens mjukhet,

vid min barm,

kravlös kärlek.

Min krona jag tänder,

frihet i kärlek den sänder.

Jag är källan,

omslutande,

omfamnande,

bärande mitt namn.

Ett varande i varandet,

ett varande i ingentinget,

ett varande i alltet.

Ett liv i kravlöshet,

kärlek över gränslöshet,

omfamnande i mjukhet,

sanning i rakhet.

Jag är den jag är och inte är,

är i hela kosmos sfär,

porlande i alltets kärl.

/Chamória

???

Lämna ett svar