Budskap med Qi´mbliss 11 oktober

Läs gärna tidigare inlägg med `Budskap med Qi´mbliss´för en liten presentation om Q!

https://www.chamoria.com/…/budskap-med-qimbliss-4-oktober/

Q = Qi´mbliss

C = Chamória

Q: Du och jag har de senaste dagarna ”nosat” på ’skapande av din verklighet’ och det vore fint att dela med oss av det, tycker du inte?

C: Ja, toppen!

Q: Livet som du är van att se det är det du upplever utanför dig själv som livet planeten här med din familj, vad du jobbar med, ditt hem som du inreder, semestern du åker på, hobbyn du utövar och din kropp som du har här. Allt detta är livet UTANFÖR dig! Ett ”liv” som du skapat med dina tankar, ditt sinne.

Ni är skapare av er egna verklighet, och i sanning kraftfulla sådana, om ni bara insåg detta och kunde samla alla splittrande ”hit och dit” tankar till ett fokus i er sanna kraft – villkorslös kärlek, som ni ALLA är skapade av, så skulle erat liv, er verklighet se helt annorlunda ut!

C: Jag kan helt klart relatera till ”hit och dit” tankar, men jag jobbar på det.

Q: Ja, du ska vara stolt över dig själv, men ”jobba” inte på det så mycket för där lurar egot dig in på villovägar med att få dig att tro att du måste en massa och då hålls i stället ’pladdret’ kvar fast nu lite friserat! Egot kommer aldrig att släppa taget om du kämpar, för det är egot som vill få dig att tro att du måste kämpa.

C: Och i stället ska jag…..?

Q: Observera! Observera objektivt.

Observera objektivt utan att över huvud taget analysera eller värdera. Dina tankar, det du hör, ser, känner och varje dag möter, läser om. När du observerar objektivt utan att ta in eller dras med och reagera så kan du se det som att du belyser med din ”ficklampa” och du ser vad det är men det får ingen energi/kraft! Ger du det inte din energi så kan det inte heller styra dig eller befästas i din verklighet. Är det inte kärlek så löses det upp och till sist försvinner det också ur ditt liv. Kärleken är det enda som är sanning, allt annat är en illusion som ni medskapat med egot! Förlåt det som är motsatt kärlek för är det inte kärlek, så är det ett rop på kärlek, om än ett omedvetet rop och alla är värda att älskas villkorslöst för det är vårt sanna varande. Ni behöver vakna ur egots mardröm och i stället börja drömma kärlekens sanna dröm!

C: Som den gången jag testade att objektivt iakta en smärta jag hade på ett ställe i min kropp och upplevde hur den ebbade ut för att helt försvinna? Ja fick göra om det ett par gånger innan jag slapp den helt.

Q: Exakt så!

Ser vi era kroppar så är de skapade ur en tanke som ni bebor medans ni är här i er verklighet. Kroppen kan ses som en dator, vidare mer högteknologisk än någon dator ni har och den lyder på en nanosekund era tankar och uppfattningar om er själva och det ni reagerar på utanför er, för er kropp kan inte särskilja på att ni är arg, rädd eller stressade på något/någon utanför er och den låter sig snällt programmeras med allt från ert sinne. Nämnde jag det att det går på en nanosekund så är det registrerat i er kropp?!

C: Jösses! ?

Q: Ja, det gäller att tänka på vad ni tänker på, ger er energi, för det är det som skapas! Det är inte lätt, för ert sinne är som en supermaskin som producerar tankar på löpande band, närmare 60 000 tankar blixtrar runt under ett dygn. Jag säger inte att det är lätt att börja särskilja alla tankar för att kunna välja vilka ni vill ha kvar och vilja ni ska släppa taget om. Börja iakta era tankar objektivt och hinner ni inte se dom så kan ni observera er reaktion på dom. Känsla följer alltid efter tanke, så reagerar ni med ilska på något? Fråga er själva, utan att fördöma att ni blev arg, vad i er som reagerade? Förlåt och läk, tänk en ny mer kärleksfull tanke. Kom ihåg att alla dina medmänniskor har en historia som format deras liv och beteende.

C: Ja, men det är svårt att vara förlåtande när man ser idiotin och det dolda förtrycket och slaveriet som sker över hela världen. Många förlåtelseläxor blir det! ?

Q: Du har på ett omedvetet plan själv varit medskapare till den värld du nu upplever. Det du ser nu, skapades/tänktes i dåtiden. Vill du förändra ditt liv, livet på den här planeten, så behöver du förfina din skaparförmåga med att konstant välja vem du ska lyssna till: egots röst som gett dig ditt liv du har nu, eller kärlekens röst som är den ENDA vägen till ett liv i kärlek, lycka, frid och överflöd! Vi vet ju alla hur obra livet är ur egots perspektiv, och inbilla dig inte för ett ögonblick att egot kommer att hissa vit flagg och ge sig i första taget!

Du kommer att falla tillbaka otaliga gånger för egots snubbelkrok, men låt dig inte slås ned utan, som med en moders tålamod med sitt älskade barn som lär sig att gå, hjälp dig själv upp, borsta av smutsen med ”upp igen älskade hjärtat”. Ett effektivt sätt att vinna mark övet egot är det hemliga vapnet humor! Egot ogillar det i allra högsta grad. Den vill att du hela tiden ska skuldbelägga dig själv och slutar du ta dig på så stort allvar så förlorar den makt. Kom ihåg att du har ett ego MEN DU ÄR INTE EGOT!

C: Det är inte lätt det här ☝

Q: Både ja och nej. Det är inte svårare än vad du tänker om det! Glöm aldrig att ni alla är redan perfekta, ni behöver bara komma ihåg det, och ni är så otroligt högt älskade, vem ni än lyssnar på, och vi alla som gått före er längtar att med öppna er i ert sanna hem. Vare sig det blir snart eller om hundratals inkarnationer, för tiden är en illusion. Det är endast ni som upplever tid där ni befinner er nu.

Så bli livets kung eller drottning och skapa om er framtid här i nuet! Det du tänker, känner och visualiserar, som om det redan har hänt, skapas. Det gäller att hela tiden tänka en ny tanke så fort egot vill lägga sig i. Välj varje morgon när du slår upp ögonen hur du vill att din dag ska ha för ton. ”i dag väljer jag att känna glädje, kärlek och tillit till att allt ordnar sig till det bästa” som du brukar säga!

C: ?Tack snälla för samtalet! Nu fick jag förnyad energi och djupare motivering igen.

Q: Nöjet är delat, kärlekens duva ??

Inget utanför mig är verkligt,

ej heller egots tanke.

Endast kärleken inom,

strålar fri från skuld och dom.

/Chamória

???

Lämna ett svar