Budskap Med Qi´mbliss! 6 december

Q = Qi’mbliss

C = Chamória

C: ’Resan Är Målet’ blev dagens fokus till budskap, och jag måste erkänna att den meningen ger mig ett inre lugn, hjälper mig att bli mer närvarande på något vis?!?

Q: Ja, och det är alldeles utmärkt för det är precis så det ska vara.

C: Ja, fast man kan ju tro att målet är det som vi strävar efter, att äntligen efter alla mödor och besvär nå fram och allt är ”frid och fröjd i himmelens höjd” ☝️ ?

Q: ? exakt så är det egot vill att vi ska ha vårat fokus. Långt där framme i en icke existerande framtid med vår energi. Men kom ihåg denna fantastiskt talande mening: ”livet är det som passerar medan du planerar för framtiden” ☝️

Helt plötsligt är du 20,30,40 år äldre och kommer på att du faktiskt inte har levt, att du glömde att vara, att njuta, att glädjas över nuets varande i det pågående livet! Egot har erhållit en stor seger genom att hålla dig splittrad på ännu ett sätt, att hålla dig ocentrerad genom att få dig i rädsla konstant planera för din framtid som inte ens finns.

C: Men ibland måste vi ju planera för framtiden. Om jag vill ha ett specifikt yrke så måste jag ju planera och gå vissa utbildningar etc.

Q: Ja, så klart. Men nu pratar vi om att gå i rädsla/oro för hur det ska bli i framtiden om inte …  vad händer om jag skulle förlora mitt arbete…. Eller att gå i djup längtan över ett specifikt mål att all din energi finns i den visionen. Det i sig är ”skapande”, OM ett helt sinne är där fritt från skuld som omedvetet projiceras på framtidsvisionen, men ett splittrat sinne full av rädslor gör en morgondag som du alls inte drömde om!

Det innebär att även om dina intentioner är de bästa så skapas hela tiden ett NU som visar att du är så långt ifrån resans mål det går och detta skapar en ännu djupare splittring, frustration och sorg som skadar även din kropp fysiskt eftersom skuldbeläggande för ditt ”misslyckande” faller sig ’naturligt’ då.

C: Oh, kära nån! Blev trött i själen bara av att läsa dina sista meningar…. ?

Q: Eller hur ?

Du VET vilket mål du har, och det du gör under resan dit avgör hur fort du når det ☝️

När du använder den magiska energin som finns i målet till ett fundament och kraftgenerator i nuet att ge stöd, mod, viljekraft att ta dig igenom alla ”hinder”, livsläxor på vägen, så är du redan framme!

Du är redan framme i den bemärkelsen att du är förankrad i nuet som är det enda sanna. Jag har sagt det förr, och säger det igen: ”I går är borta, i morgon finns inte, det enda som existerar är nuet”.

Om du i varje nu förlåter, släpper skuld och agerar utifrån villkorslös kärlek gentemot dig själv och din nästa, så blir det du möter en allt renare och bredare stig som leder dig till målet. Kom ihåg, igen, att det du möter i nuet tänkte du i går ☝️

Så var i nuet, för resan är sannerligen målet, målet till ditt sanna mästerskap ??️?

C: ? Tack snälla du för påminnelsen och fördjupningen av detta otroligt viktiga uttalande: ’resan är målet’, eftersom det är hur du hanterar resan som definierar ditt mål ☝️

Q: Exakt! Och nöjet var mitt, kärlekens duva ?️?

?


Och hur du hanterar och löser läxorna efter vägen!!

/Chamória

???

Lämna ett svar