Budskap Med Qi´mbliss! 13 december

Q = Qi’mbliss

C = Chamória

C: I dag ville du att vi skulle diskutera runt ”magiska möten”.

Jag kom aldrig till ro tyckte jag, men så hände något på sociala medier som jag efteråt förstod att det var bra att det hände för att få in ännu en aspekt på vårt ämne för dagen ??

Q: Du vet ju att det finns ingen slump ? och jag måste säga att du hanterade det galant utan att du tillät egot att blanda sig i och responsen på det blev ju ännu kraftfullare från den andra personens ego som du märkte ☝️

C: ja verkligen, en mycket bra läxa. Men jag vet inte om det var ett speciellt ”magiskt” möte precis ?

Q: Det finns magiska möten och det finns magiska möten ☝️ menat att även om mötet inte upplevs speciellt trevligt och ”magiskt”, så blev det sant magiskt då du mötte den din nästa utan att döma denne för sitt påhopp på dig. Du stod trygg i ditt hjärta och förklarade dig, ditt syfte med ditt inlägg och i det förlät både vederbörande och dig själv som på något plan attraherat in situationen. Mötet var en liten påminnelse och se om du segrat över ditt ego som förr skulle ha reagerat med upprördhet och djup indikation över att ha blivit oskyldigt anklagad. Du fixade biffen galant ?

Se magin som uppstod i detta möte då du direkt förlät dig själv i er båda och båda blir förlåtna och skuld bortlyft hos er båda. Även om du inte kan se förändring hos den andra så är snöbollen i rullning mot att mirakel kan ske ☝️

C: Mirakel i det dolda ?

Q: Inte i det dolda, vi alla som inväntar er, ser ljuset som växer sig starkare och starkare.

Sen har vi ”den andra magin” som skapas när två själar möts och ”gnistor” av igenkännande, lycka, enhet och gemensamt växande sker. En magi som kan ske i personliga möten, vid skapande av musik, konstverk eller på din promenad i naturen. En magi som du är van att kalla magi och inte den som faktiskt skapades ur ditt möte på sociala medier den här gången.

Så se vad som verkligen hände här och du kan se det magiska mötet du hade.

C: När du lägger fram det på det här sättet blir jag alldeles ’lycklig i bröstet’ ? Kunde jag så skulle jag kontakta personen och ge en tacksam kram, men jag skulle nog få en skål i huvudet då så jag nöjer mig med att sända en tacksam kram i tanken för interaktionen i stället☝️?

Q: ? det gör du rätt i ?

Så kom ihåg att alla möten är magiska möten, det gäller bara att se det!

C: Det ska jag absolut försöka komma ihåg.

Q: Kan du berätta kort om ditt möte?

C: Absolut, jag hade gjort ett inlägg om varning att det förekom att folk fick sina adresser ”stulna”, folk registrerade sig på deras adress utan att de varken bor där eller ens är bekant med den som verkligen bor där. Syftet är olagliga agendor och jag formulerade att det var en ’bidragsknarkande icke svenskfödd’ som en hade råkat ut för, så det var tyvärr inget påhitt. En person reagerar då mycket starkt och anklagar mig för att bara rasist bl. a och jag svarar då lugnt att för det första var det sanning i det här specifika fallet och att jag är betist inte rasist, om man nu ska kalla sig något ? Folk ska bete sig och sen spelar det ingen roll vad man har för ursprung eller hudfärg för alla är lika värda. Det ville nu inte den här personen höra utan fortsatte att spotta och fräsa och att jag minsann nu var borttagen från vänlistan. Jag erkänner att det kanske var onödigt att använda så starkt ord som ’bidragsknarkare’, men gjort är gjort och jag förlät både mig själv för det (fast jag inte känner någon skuld för det) och personen som uppenbarligen valde att bli oerhört kränkt. Jag är glad att det här hände faktiskt, för det rätade ut många frågetecken☝️

Q: Mycket bra, och du ska vara stolt över hur du går från klarhet till klarhet.

C: Tack snälla för att du finns för mig på min resa ??

Q: Tack själv, kärlekens duva ??️

?

Vägen till upplysning/uppvaknande o sant seende ligger i din villighet att förlåta!

—Kärlekens och förlåtelsens väg!

/Chamória

??️?

Lämna ett svar