Budskap med Qi´mbliss! 2 december

Q= Qi’mbliss

C =Chamória

Vild Och Fri

Q: Det var ett passande kort vi drog för veckans budskap, tycker du inte det, Chamória ??

C: Kunde inte bli bättre ?

Q: Jag skulle vilja börja med att få alla att förstå

”att den enda som kan hålla dig fängslad är du själv”.

Inget fängelse skapad i din verklighet du befinner dig nu, kan hålla dig, ditt sanna jag, den du är inlåst med all världens lås till hjälp!

C: Hmmmm…, jag tror det finns en hel del som skulle protestera här, speciellt de som avtjänar livstid på Guantanamo ☝️?

Q: Låt mig förklara ?

Du inkarnerar hit och erhåller då en kropp, du har således en kropp, men du är inte en kropp. Du är sant liv, villkorslös kärlek, strålande livgörande kärleksljus.

Din kropp är en perfekt samarbetspartner för dig och den är helt skuldfri precis som ditt sanna jag. Din kropp lyder bara order utifrån dina tankar som en superdator där du är programmeraren.

Man kan tro att kroppen lever, men den ”fungerar” egentligen bara när ditt själv är i kroppen med din livsgnista, din själ. Utan den kan kroppen inte erhålla det som gör att den ändå så fantastiska, perfekta skapelsen fungerar håller sig ”vid liv”. Utan dig så skulle alltså din kropp inte ”leva” ☝️

C: Ja, men de som ligger i koma och där inget ”liv” tycks registreras då?

Q: I de fallen så finns fortfarande en tunn ”tråd” kvar till självet, och måste där finnas livsuppehållande hjälpmedel så har den brustit och personen har gått vidare mot nya äventyr.

C: Då måste jag bara få fråga om kloner? Finns där ”liv”?

Q: Kloner är i alla bemärkelser en maskin. En maskin med ”levande” hudceller mm, men utan en själ så kan den inte hålla/”leva” så länge utan börjar sönderfalla efter en tid.

C: ? oj, ok

Q: Låt oss gå tillbaka till grundfrågan.

Du är alltså en själ som går ned till din verklighet du upplever just nu på jorden. Men du är varken din kropp du behöver ha för att vara där och du är heller inte av den världen ☝️

Du är som Gud skapade dig, en strålande skuldfri Ande, villkorslös kärlek. Du är Guds tanke utsträckt som aldrig lämnat Gud och kan aldrig dö, fängslas eller skadas.

Tror du däremot att du är din kropp, att du är av din värld, att det inte bara är din kropp som blir utjtänt och dör… Detta hör ihop med att tro på egots lögner om separation, brist, dualitet, död. Egot är inte heller du! Du har ett ego, men du är inte egot. Egot kan du däremot få mer kontroll över ju mer du gör det du är här för.

C: Och det vill många veta ☝️ Deras ”livsuppgift”

Q: Den enda anledningen till att du/ni alla bröder och systrar inkarnerar/går ned i kropp, är för att lära er att sluta döma och släppa skuld. Det görs genom sann förlåtelse av allt skuldbeläggande på er själva ni praktiserat sedan historiens början. Då först kan ni se och älska och bekräfta er själva som sant Kristusljus, fria i hjärtat att älska som Gud, totalt och helt förbehållslöst. Kärleken ser endast skönhet.

Ingen kan kväva er ”vilda” lust att älska sant, vara den kärlek ni är, i frihet var ni än befinner er.

Det enda som kan fängsla er och kväva den ”vilda” kärlekslågan, är era egna fördömande tankar och skuldbeläggande.

☝️ Vild i den bemärkelsen att det/Guds kärlek, är otämjbart i positiv bemärkelse.

Ni är ett fritt sinne att välja att lyssna till den Helige Andes ?️ vägledning att en gång för alla frigöra er från bojorna och åter minnas och leva ert sanna jag. ??? Ni är alla ”Vild Och Fri”.

Vi såg en mycket talande bild härom dagen och jag tycker du ska dela med den här ??

C: Ja, absolut! Och tack snälla för dina ord i dag, de landade djupt i mig ??️?

Q: Du ska ha tack själv, kärlekens duva ???

C: Här är bilden:

/Chamória

???

Lämna ett svar