Veckans Djur! 9 november

Bulldog

Ur Djurens Språk/Solöga:

För att kunna genomföra det du planerat och önskat en längre tid behöver du vara bestämd.

Min gåva till dig är ihärdighet.

Här gäller det att inte ge upp.

?

”Tänk att det ska vara så svårt att hålla i en ny vana man vill etablera?!

Vare sig det är att äta lite nyttigare, röra på sig lite mera, göra klart det där projektet man planerat att göra eller över huvud taget inte låta det rinna ut i sanden efter några dagar ?

Vad är det som gör att vi rycker undan mattan för oss själva och skyller på alla möjliga omständigheter och omedvetet skuldbelägger oss för vårt ”misslyckande”? ☝??

Jo, det kan jag informera er om!

Det ökända egot vi har (men som vi inte är☝?) vill allt annat än att vi ska stå i vår kraft, ha stort självförtroende och självkänsla, nej bevare mig väl! Egot fullkomligt älskar när vi skuldbelägger oss när vi gör våra ”misstag” för då har det direkt en chans att ”bestraffa” genom att vi känner självförakt, och när vi tänker negativt om oss själva så skapas obalanser i kroppen vi har medan vi är här, och sjukdom utvecklas till sist.

Kanske inte direkt, men efter 5,10,40 år så…..

Vi behöver här se vad det är i oss som ligger och påverkar utgången hela tiden. Vad finns där för gammalt skuldbeläggande som behöver förlåtas och släppas? Hur ser jag på mig själv vad jag kan och vad jag är värd?

Be din inre mästare om hjälp att rätta varseblivningen om dig själv, förlåt och be om att skulden lyfts upp i ljuset så att du kan börja se dig själv som den redan perfekta, skuldfria Ande du är! Hur högt älskad och efterlängtad du är då du är skapad av kärlek som aldrig lämnat dig??️?

Misstag är bara just det – misstag! Inget att skuldbelägga dig för, utan förlåt, gör om, gör rätt och ta nya tag med glädje och kärlek. Om du så måste ta nya tag sjuttioelva gånger, så gör det med glädje och kärlek och segern är din som den alltid har varit ??

Så var ihärdig i kärlekens namn trygg med stor tillit och frid i sinnet att allt är precis som vi bett om för att lära och att allt kommer att ordna sig till det bästa” ???

/Chamória

???

Lämna ett svar