Veckans Växt! 22 september

Pingstlilja

Ur Växternas Språk/Solöga:

Din värld är en fri värld. Visdom: Jag är fri att vara den jag är. Jag är fri att göra vad jag vill. Släpp kraven du har på dig själv.

?

”Många gånger tycker vi nog allt att det där med frihet var något vi minns att vi hade kanske långt tillbaka i vår barndom, men inte så mycket längre när vi som vuxna belarmar oss med både egna och samhällens krav att vi måste dittan och dattan annars….☝?

Vi HAR en fri vilja att göra det vi vill! Vi måste självklart följa den här verklighetens regler för att vi ska få mat på bordet m m MEN vi har totalt fri vilja HUR vi ska ge allt vi gör för energi!!☝

Tänker vi negativt i mörka toner, ja då är det den verkligheten vi är medskapare till. Väljer vi däremot att välja och visualisera ”allt går som en dans i dag med kärlek och glädje som ledsagare”, vare sig vi ska göra det vi älskar eller när vi står inför ett besök hos den kanske inte alltför älskade tandläkaren, ja då då blir vardagen sååå mycket smidigare att leva i ☝?

Släpp kraven på oss själv och se inte alla dessa måsten och borden som pesten utan tänk om! För in mer glädje och kärlek i allt du gör och friheten att leva i kärlek ökar och friden blir ett motto.” ????

/Chamória

???

Lämna ett svar