Veckans Växt! 1 december

Sviskon/Katrinplommon

Ur Växternas Språk/Solöga:

Lyssna till hjärtats önskan.

Visdom: Jag lyssnar till mitt hjärta. Jag hör mitt hjärtas önskan. Jag lever enligt mitt hjärtas önskan. Jag skapar mig ett gott liv.

Hörsamma ditt hjärta och skapa dig ett gott liv.

?

”Lyssna till ditt hjärta, att ställa sig frågan: ”hur skulle kärleken agerat här”? Och då pratar vi om den villkorslösa kärleken helt fri från bakomliggande agendor, ingen form av krav eller motprestation. ☝️

Vi behöver verkligen älska oss själva på det viset, förstå att vi är redan perfekta, vi duger precis som vi är och vi är djupt och förbehållslöst älskade av snubben där uppe som vi är en tanke av. En utsträckt tanke av sann kärlek som aldrig lämnat sin källa.

När vi lyssnar till hjärtats röst, följer hjärtats vägledning så hyllar vi vårt sanna jag, vårt ursprung.

Det är dock inte lätt alla gånger att höra den sanna rösten då egots röst, den följugna den manipulerande och förtryckande rösten är väldigt högljud och van att det är den som fått uppmärksamhet såååå länge.

Men ge aldrig upp, kärleken, ljuset segrar alltid hur mörkt det än ter sig. Ha tillit till hjärtats röst och våga följa den så kommer rösten att bli tydligare, vackrare, strålande…. ”

/Chamória

??️?

Lämna ett svar