Veckans Växt! 15 december

Ormrot Bistorta vivipara

Ur Växternas Språk /Solöga:

Här och nu är allting bra.

Visdom: Här och nu är allting bra. Här stannar jag.

Här gäller det att bokstavligt talat slå rot. Förändra inte, gå inte vidare utan stå kvar för att växa.

?

”Slå rot på plats och” slå rot i nuet”!

Det finns en anledning till varför vi är där vi är. Det kan vara för att helt enkelt hitta sig själv, sitt syfte här i livet, för att läka i både kropp och själ.

Att ställa sig frågan:

Hur vet jag att jag är där jag ska vara?

Ger ett mycket enkelt och sant svar:

”Därför att du är där” ☝️

Är du inte nöjd med var du är, så innan du ”flyr”, så förstå att allt du möter har du bett om på ett omedvetet plan för att du ska se hur du ser på dig/behandlar dig själv på ett omedvetet plan.

Tex: du lever i en relation där du utsätts för psykisk och/eller fysiskt övergrepp. Du bryter dig fri med orden ”aldrig mer”, men efter ett tag sitter du där igen i samma sits fast med annan aktör. Varför? kan man fråga sig, och förstår man lagen om attraktion så kan vi komma till insikt att så länge vi går med självförnekelse/självförakt, då är det den energin vi omedvetet sänder ut och attraherar då in person som förtrycker. Person visar oss hur vi redan behandlar oss själva på ett omedvetet plan, tack för den! ?

 Men när vi läker, förlåter skuldbeläggandet på oss själva och börjar älska och bekräfta oss själva villkorslöst, då slutar vi attrahera in ’förtryckarna’ och börjar i stället attrahera in kärlek och bekräftelse.

Så det är alltid en mycket god idé att innan vi ’flyr’, innan vi rycker upp våra rötter, läker oss själva i relationen vare sig det är en familjerelation eller arbetsrelation/kollega. Gör vi inte det så tar vi bara med oss ’problemen’ in i nästa relation. ☝️?

Så kör ned rötterna tills vidare och rensa ’liken ur garderoben’, välj att njuta av livet i nuet för nuet är det enda som existerar.

I går är borta, i morgon finns inte, utan nuet är det enda som existerar. Så växer du andligen och som person.

Kom ihåg att: ’Evig Kärlek och Fullkomlig Trygghet och Syndfrihet Omsluter Oss Alla” ??

/Chamória

??️?

Lämna ett svar