Veckans Växt! 25 Augusti

Tea Tree/Teoljebuske

Ur Växternas Språk/Solöga:

Skapa din värld utav kärlek. Visdom: Det är tryggt att vara den jag är. Jag älskar mig själv. Jag är fullkomligt trygg här och nu. Jag tar hand om mig själv på bästa sätt. Det är att leva här och nu. Du behöver lite extra omvårdnad just nu. Ta hand om dig själv så att du känner dig trygg.

?

”Jag läste en gång en fantastisk testimonial om en kvinna som av läkaren fått bara några månader kvar att leva, då en sjukdom totalt brutit ned hennes kropp och var mer eller mindre ett kolli i en rullstol. I det stadiet blev hon hemskickad. Läkarna/specialister hade totalt misslyckat med att hjälpa henne via den ”traditionella” sjukvården och det såg ganska hopplöst ut för kvinnan.

Väl hemkommen och efter att ett par veckor förflutit med sorg och hopplöshet, fattade så denna kvinna ett beslut.

Hon rullade fram till spegeln, såg sig själv i ögonen och sa; ”Jaha, inget jag har försökt att göra för att läka kroppen har fungerat så den lilla tid jag har kvar så kan jag lika gärna älska mig själv, älska min kropp för att den burit mig så här långt i varje fall! Så varje dag därefter, rullade hon fram till spegeln, såg sig själv i ögonen och sa; ”Jag älskar dig, du är sååå vacker! Jag älskar mina celler Tack! tack! Välkomna till en värld i kärlek, glädje, kraft och strålande hälsa!

Dagar blev till veckor som rann över i månader och kvinnans hälsa blev bara bättre och bättre. Efter 6 månader kunde hon gå med två kryckor, efter ytterligare någon månad med en krycka, för att till sist klara sig helt utan kryckor!?✨

Kvinnan gick från en dödsdom i rullstol till att vara smärtfri och röra sig obehindrat inom ett år!! Hur stort mirakel är inte det!☝??

Vår kropp kan ses som en dator som programmeras med våra omedvetna och medvetna tankar/känslor, den lyder bara ”order” – DU är programmeraren!

Vi vet alla att en mjukvara i datorn kan lätt bytas ut, men när vi ska ändra i hårddisken – ditt undermedvetna, är det lite värre. Här kommer vår vilja och envishet in. Viljan till förändring, envishet att hela tiden välja att lyssna till kärlekens röst och inte egots rädslor.☝?

Jag har själv erfarenhet vad tankens kraft med kärlekens magi kan skapa då jag fick ett utbrott av psoriasis med hela 70 % av kroppen täkt av fjällande och kliande utslag!!

JAG LED!

Jag var tvungen att sova med bomullsvantar på natten så jag inte rev sönder mig. Jag sopade ihop en hel skyffel med flagor varje dag som ”snöade” av mig. Jag provade ALLT! ☝?

Till sist så fick jag så en ingivelse att bara vägra ge det energi något mer och hittade en fläck på insida överarmen som var befriad och superlen!

Varje kväll, och faktiskt flera gånger per dag, så smekte jag den lena fläcken och sa högt till mig själv; ”Jag äääälskar min sidenlena, släta,smidiga, friska hud som täcker hela min kropp!”

Inom drygt 6 månader, jag ljuger inte, så hade allt läkt ut!! De sista småpartierna fick jag tips om en salva från Ryssland att ha på och den tog det sista, men jag är övertygad om att det hade läkt ut utan den, det kanske bara tagit någon månad extra.?

Så ta hand om er, släpp alla rädslor!?? Tänk på vad ni tänker på, för där ni lägger er tanke där har ni er energi och speglar således ut det på er kropp och verklighet här och nu!

/Chamória

???

Lämna ett svar