Veckans Djur v.27

Djurens Språk/Solöga:
Harkrank
Du är dina känslor.
Min gåva till Dig är att ha nytta av din känslosamt.


Tolkning med EKIM:
Känslor är aldrig fel, vare sig det är kärlek, glädje, sorg eller ilska. Känslor är energi som kommer från en tänkt tanke.


Vad tänkte du strax innan du kände sorg? Glädje? Kärlek?
Känsla kommer efter tanke och är en tusendels sekunds snabb respons som man oftast inte hinner uppfatta och att det faktiskt var ens egna tanke som är orsaken och känslan är verkan.


Med ett tränat sinne kan man börja hinna uppfatta under den pågående känslan vad, varför jag reagerade på.
Vanligtvis med hjälp av vårt ego, så projicerar vi orsaken till vår ilska eller sorg, t o m kärlek på någon/något utanför oss själva som är orsaken/ fienden som orsaken.


Men det är alltid vårt egna val på respons på det som vi möter, vår tanke om det, och känslorna ger respons.


Känner vi ilska 🤬, sorg😪, rädsla😲, irritation🤨, skuld eller skam😣, så är det våra egna rädslor som triggar våra omedvetna tankar om skuld, skam, rädslor etc. som vi projicerar ut.


Fråga dig själv vad i dig som du gick i gång på?
Vad i dig behöver förlåtande och släppas?
Älskar och bekräftar du dig själv villkorslöst?
Varje destruktiv du uttrycker av självförakt så skapas blockeringar i vårt energiföretag, likväl om vi tänker kärleksfulla tankar om oss själva läker och stärker vår kropp.


Skuldbelägg inte dig själv när du uttrycker ilska, dömande om dig själv eller din nästa, utan förlåt och välj en ny tanke:

”Jag väljer att känna kärlek och glädje.” 

 ”Jag är värd att älskas, för jag ÄR Kärlek”


Och tänk så ett varv till vad du kan se och lära av situationen – ett perfekt tillfälle att lära sig om sig själv! 👍❤️


Våra känslor är en nyckel till växande andlig och för att vakna mer medvetet att effektivt utnyttja tiden här i kropp att läka, släppa skuld och framför allt sluta att döma.


Var inte en ”harkrank” och inte våga känna alla dina känslor, 🤪 de är dina lärare om dina medvetna, och många gånger omedvetna tankar, och se en fördel i din resa att bara lyssna till kärlekens röst och inte egot/förtryckarrösten 🙏🕊💞

Stor kram/Chamória

Lämna ett svar