Veckans Djur Tolkning! 27 juli

Pärlemofjäril Mesoacidalia aglaja

Den sagolikt vackra skapelse for runt mitt huvud i dag när jag satt och målade ett räcke! ??

Ur Djurens Språk/Solöga:

Kärleken finns kvar. Min gåva till dig är att hysa tilltro till kärleken. Kärleken har inte försvunnit i ditt liv.

?

Så klart att kärleken finns kvar!

Den kan inte lämna dig för du är skapad av kärlek som aldrig lämnat dig!☝

När den kärlek vi hyser till en annan person ”tar slut”, jobbiga splittringar, skuldbeläggande av sig själv och varandra. Är det lätt att glömma just det; Jag är kärlek! Jag är skapt av kärlek! Kärlek som vi är vana att definera den är en egobaserad kärlek. En egobaserad kärlek som ofta skapar beroendeskaps navelsträngar som över tid rycker och sliter i avund och svartsjuka. Men det är inte den kärleken du är skapt ur, du är skapt ur sann villkorslös kärlek, en avbild av ”Skaparen av alltet”, Snubben där uppe”, ”Din sanna Fader” eller just det; Gud.

Att hitta den sanna kärleken du är skapt ur, precis som din nästa, Behöver du lyfta alla slöjor som döljer den och slöjorna är inget annat än skuldbeläggandet av dig själv du utvecklat och ”förfinat” genom tusentals inkarnationer!

Nu är det sannerligen dags att vakna upp till ditt sanna jag!

Se dig i spegeln varje dag och tala om vad stolt du är för den du är, tala om att du älskar den du ser i spegeln, träna på att vara fördomsfri – ja, du får bli topp tunnor rasande över hemskheter i världen men gå sedan in i hjärtat, se bortom och förlåt dom för de vet inte vad de gör! De är Djuuuupt sovandes!

En bra affirmation:

”Jag är värd att älskas för jag ÄR kärlek!

/Chamória

????

Lämna ett svar