Veckans Djur! 21 september

Nattfly/nattfjäril Noctuidae

Lyssna till ditt hjärta och fatta därefter dina beslut. Min gåva till dig är att fatta dina beslut utifrån kärlek. Nattfjärilen lärde mig att göra mina val i kärlek. Om jag gjort ett val utifrån rädsla, så kallade jag tillbaka kraften till mig själv genom att säga högt, ”jag kallar tillbaka kraften till mig själv och väljer att…” Nu gjorde jag om mitt val men utifrån kärlek i stället.

?

”Vi gör alla misstag lite då och då och trixet är att inte skuldbelägga oss för dessa utan se det bara som en lärdom på vägen – gör om, gör rätt!

Att ta för vana när saker och ting går lite tokigt, ta ett steg tillbaka, ta ett djupt andetag och lugnt ställa sig frågan: ”Hur skulle kärleken agerat här?” ”Hur skulle kärleken löst det här?”

Förlåt dig själv, både för ”misstaget” och skuldbeläggandet på dig själv, och be din inre Mästare att lyfta bort skulden och ditt ”misstag” upp i ljuset och välj kärlekens väg………om och om, och om igen..

Källan är tålmodig och fördomsfri villkorslös kärlek, så varför ska vi vara så ”baskat” hårda mot oss själva?” ☝?

/Chamória

???

Lämna ett svar