Veckans Växt! 2 September

Prärieklocka

Ur Växternas Språk/Solöga:

Så för att skörda.

Visdom: Jag ger världen vad jag behöver. Världen ger mig vad jag behöver.

Ge till någon det du behöver.

?

Ja, precis så är det ☝ Världen är en spegel av ditt inre, dina tankar som du tänkte i går, och de speglas ut i din omvärld.

Tänker du ”rädslor”, så är det rädslor, hat/hot du möter/ser ute i världen. Håller du däremot fokus på kärlek, glädje, medmänsklighet så är det det du speglar ut OM du verkligen känner det i ditt undermedvetna?

Finns där spöken i gömmorna som skuldbeläggande av dig själv, dömande av din nästa, brist på självkärlek och bekräftelse? Ja, då är det det du faktiskt ber om att få möta omedvetet! Finurligt ordnat av tingens ordning så att vi ska lära oss att sluta döma, börja älska och bekräfta oss själva villkorslöst genom att sant förlåta oss och allt vi ser, hör, känner och tänker. Alla du möter är din spegelbild och världen har du själv varit med och skapat ☝?

Så vi kan inte skylla på nån annan utanför oss själva, men var glad för insikten att alla du möter är din lärare som visar dig hur du redan behandlar dig själv på ett omedvetet plan!

Vill du till någon det du kanske själv behöver? Ja, visst! men ge till dig själv först, och det du ger blir helhjärtat och villkorslöst!???

/Chamória

???

Lämna ett svar