Veckans Växt!

Ur Växternas Språk av Solöga

DILL

Njut av livet medan det pågår.

Visdom:Jag släpper kontrollen. Jag har tillit. Allt i mitt liv sker i rätt ordning och på bästa sätt. jag tillåter mig att koppla av. jag njuter av mitt liv. Tillåt dig koppla av så att du kan njuta av livet.

?

Tillit, att släppa kontrollen!

När vi kan förstå att vi alla faktiskt redan är perfekta, att vi behöver inte bevisa något för någon allas, så kan vi börja njuta av livet medans det pågår i nuet. Nuet är det enda som existerar! I går är borta och i morgon finns inte! Endast nuet….nu!

I nuet finns i sanning du, i nuet kan du välja vem du ska ska lyssna på; egots förtryck eller din inre mästare/högre jag, som är kärlek. Det enda sanna – det du är skapad av och som aldrig lämnat dig; Kärlek!!

Att hitta sig själv i nuets frid gör vi genom att förlåta oss själva i alla vi möter (de är vår spegel), i allt vi ser och förnimmer!! Det enda som är sant är kärlek allt annat är en illusion!

I nuets frid kan vi släppa allt vad kontroll är och vila tryggt i tillit att vi FÅR HJÄLP! Lämna över alla dina ”misstag” till din inre mästare och vet att när du förlåter kan din inre mästare lyfta din ”skuld” och du kommer ännu ett steg närmare att leva ”den lyckliga drömmen” här och nu fri från egots pådyvlade rädslor och fördömande.

/Chamória

????‍♀️

Lämna ett svar