Veckans Växt! 20 oktober

Rädisa

Ur Växternas Språk/Solöga:

Du kan förändra världen. Visdom: Jag uttrycker min vänskap. Jag uttrycker min kärlek. Visad vänskap skapar mer vänskap. Visad kärlek skapar mer kärlek osv.

?

Det vi ger ut får vi mångfalt tillbaka!

Hur många gånger har vi inte hört det?

Men hur fungerar det egentligen ?

Vi skapar hela tiden, oavbrutet, från vårt sinne, våra tankar.

Och det är inte bara med våra medvetna tankar vi skapar, och då hade det ju egentligen inte varit några större problem.

Nej, det mesta skapandet sker från vårt omedvetna sinne, där allt ligger befäst med hjälp av direkt och omedvetet skuldbeläggande många gånger.

Har vi blockeringar som påstår att ”vi är inte värda framgång, bekräftelse, uppskattning eller kärlek”, så är det detta vi projicerar ut på vår kommande framtid och så möter vi det och bekräftar vår tanke om oss själva.

Vi kan affirmera oss blåa från det medvetna med världens bästa affirmationer, men så länge vi går med mönstren i det omedvetna så hindrar vi oss själva från att skapa den framtid vi önskar framgångsrikt!

Både det medvetna och vårt undermedvetna måste vara med i båten om vi ska kunna ro den i land ☝️

Så läk alla hinder du har själv har skapat i ditt undermedvetna så att både ditt undermedvetna och ditt dagsmedvetna verkligen köper din affirmation!

Sen räcker det ju inte där, du behöver även få med en genuin känsla i skapandet och det är kärlek?? och för att överlämna skapandet till förverkligande, så behöver vi gå in i total tillit att det redan är klart ? Det sista steget är nog det svåraste ? att släppa kontrollen och kliva ur vägen för oss själva.

Däremot är det helt ok, att varje dag gå in i känslan av det ni ville uppnå som om ni redan uppnått det, för att förstärka och täppa till för egot att försöka rycka undan mattan igen. Beakta att egot har under många år varit din diktator, ja under alla dina inkarnationer, och är högst ovillig att kliva ned från makttronen ☝️?

Så vill du skapa mer kärlek i ditt liv så förlåt och släpp all skuld du pålagt dig själv där du trott att du inte duger eller är värd att älskas. Varje dag bekräfta och älska dig själv villkorslöst: ”jag är värd att älskas, för jag är skapad av kärlek som aldrig lämnat mig” ”jag älskar och bekräftar mig själv villkorslöst”, gärna då framför spegeln och känn det i hela dig!! ???

Detta du gör i nuet kommet att skapa kärlek i ditt liv, din värld, i din framtid ??️?

Dåtiden är borta, men finns i ditt undermedvetna (hårddisken) programmerat.

Framtiden finns inte än, och är inte ristat i sten ☝️ Programmera om i nuet med enhet i ditt sinne, och du är hemma”.

/Chamória

??️?

Lämna ett svar