Veckans Djur! 2 november

Appaloosa

Ur Djurens Språk /Solöga:

Du är styrkan i ditt liv. Min gåva till dig är att du kan mer än du tror dig om. Ändra på din negativa inställning till dig själv först. Gör därefter ett nytt försök och du kommer att klara av det.

?

”Egentligen är det ganska enkelt ☝️

Allt du tänker, medvetet eller omedvetet, skapas. Din kropp ’lyder bara order’ /absorberar den energi du grundlägger med ditt tyckande och tänkande. Din kropp kan inte heller särskilja om du är irriterad, arg på något, någon annan ’där ute’. Den absorberar ALLT!!

All negativ energi, allt som inte är villkorslös kärlek, lagras i kroppen som virusbuggar i en dator, och till sist blir det en ’datakrasch’ och sjukdom yttrar sig.

Dessa buggar har en förmåga att trigga in när liknande mönster av otillräcklighet, självförakt kommer i vår väg. Som en gammal skiva som hakar upp sig på ett spår. I detta fall tex ett spår som säger ”inte kan jag det heller”, ”usch, vad svårt det verkar, tänk om jag misslyckas”.

Har vi sådana gamla tankar om oss själva så är det bäddat för att vi misslyckas (om det nu finns något som misslyckande), inte förrän vi går in i oss själva och förlåter oss för att vi tryckt ned oss själva i skoskaften, släpper skuldbeläggandet på oss för att vi trodde på egots lögner att vi inte kan eller duger, kan vi omskapa vårt liv till ett liv i framgång och lycka.

Det kan vara att våga sig på att sticka en tröja, måla en tavla, gå en danskurs eller kanske börja i kör ???

När du märker att det kommer in negativa tankar när du vill göra något nytt så ta ett steg tillbaka och betrakta den negativa tanken och välj helt enkelt att inte tro på den och tänk en ny tanke.

Du kan mer än vad du tror, och om det nu visar sig att strumpstickning faktiskt inte var din grej, so what? Ta det med humor! Du tänkte om och du vågade prova och framför allt; du utmanade egot ☝️?

Du har en sådan otroligt stark skapande kraft – du var ju faktiskt med och skapade Big bang – så skapa utifrån villkorslös kärlek i ditt sinne, som du helat från skuld via förlåtelse” ??️???

/Chamória

??️?

Lämna ett svar