Veckans Djur! 7 december

Groda Rana

Ur Djurens Språk/Solöga:

Livets Höjdpunkt är nu. Min gåva till dig är att känna glädje och meningsfullhet.

Gläds åt allt det goda i livet, bejaka livets glädjeämnen. Uttryck din glädje och du gläder andra.

?

”Ett leende smittar! Och det är så sant som det är sagt. Le också med ögonen, känn leendet, och du förändrar hela din dag att bli mer positiv inte bara åt dig själv, utan för alla som du skänker ett sant leende.

Sant leende? Ja, när du ler, inte bara med din mun, utan du ler även med dina ögon. Dina ögon är själens spegel och är inte själen med i ditt leende så blir det ett ”falskt” leende. Ett falskt leende är fullt av rädsla, stress, ett påklistrat uttryck för att passa in ?

Du märker om din själ är med om du ler till ett barn och du får respons. Ett barn känner direkt agendan bakom, och är du ärlig mot dig själv så känner du det också, men du är så upptagen med att själv le ”för att vara artig” att du inte lägger märke till det.

Men hur lätt är det att känna glädje, att le när det ser ut som det gör ute i samhället just nu?

Bestäm dig ☝️

Bestäm dig för:

”att i dag väljer jag att känna glädje och kärlek”

”i dag väljer jag att sprida kärlek, glädje och hopp”.

Hur?

Det börjar alltid med en tanke, känsla följer tanke och där börjar du projicera ut på din omgivning utan att du behöver tänka på det. Så även om du först inte alls känner någon glädje och kärlek, tänk/säg det ändå! Var tacksam att du får känna kärlek och glädje, så får du än mer att känna glädje och kärlek för ☝️

”Jag är så tacksam för att jag upplever glädje och kärlek”

”Jag är tacksam för livets goda”,

”Jag bejakar livets glädjeämnen”

? Låt oss le och sprida kärlek och glädje i vår omgivning” ???

/Chamória

??️?

Lämna ett svar