Veckans Växt! 6 oktober

ROSMARIN

Ur Växternas Språk/Solöga:

En lycklig dag är en dag fylld med glädje. Visdom: Jag fyller min dag med glädje. Jag fyller min dag med lycka.

Ge dig själv en lycklig dag.

?

”Sannerligen kom detta budskap som ett brev på posten☝️

Vi översvämmas av medias negativa programmeringar och det är väldigt svårt att värja sig i detta informationssamhälle vi bor i nu. Även om vi slänger ut Tv:n, radion, avslutar prenumerationen på msm, så smyger det ändå in i sociala medier.

Det blir till ett mästerskap att scrolla förbi och läser vi artikeln så blir det en prövning att förhålla sig objektiv och inte slukas av rädslor och ilska. När vi gör det så segrar egot som är en stark allierad med de som nu ligger bakom världens nu pågående agenda ☝️?

Alla empater: observera, inte absorbera ??

Ta ett djupt andetag, och tänk eller säg högt: ”jag väljer att känna glädje och kärlek i alla fall” Ni kanske inte alls känner så, men säg det ändå ☝️ för ni gör då ett val och ändrar er väg till frid i stället för rädsla, vanmakt och ilska!

Erkänn er rädsla så ni kan släppa taget om den. Bakom all ilska är en förlamande rädsla, men det är ju så att det är lättare att vara arg än att vara ledsen ☝️

När vi går med rädslor, om än omedvetna, så är det de vi strålar ut och attraherad således in mer att vara rädd för…eller arg ☝️ Phu! Jag orkar inte mer, det dränerar min livskraft ?

Nu tänker i vart fall jag se till att få en dag i glädje om jag så ska behöva se 7 roliga filmer för att komma på ”on track” igen mot lycka ????

Kom ihåg ☝️ att ju mer vi väljer kärlek och glädje genom sann förlåtelse, så är det det vi hjälper till att omskapa den här världen emot” ???

/Chamória

???

Lämna ett svar