Veckans Djur! 12 oktober

Pärluggla Aegolius funereus

Ur Djurens Språk/Solöga:

Ta det lugnt. Min gåva till dig är att ta en sak i taget. Pärlugglan lärde mig att göra saker utifrån inspiration, inte utifrån vilja. Här gäller det med andra ord – att inte tvinga fram saker för att få ett resultat.

?

”Tvång är aldrig bra för livsenergin ☝️

Ska vi ha ett bra flöde med livskvalitet som ger glädje, kärlek och frid så ska vi följa vårt hjärta så mycket som möjligt. Självklart kan vi inte kasta oss huvudstupa in i projekt för att de i stunden gav den där extra sköna energikicken, utan vi behöver se med logiskt sinne om det över huvud taget är genomförbart.

Inspiration som kommer med en god magkänsla och öppnar hjärtat, bör vi faktiskt inte negligera, men rusa inte åstad utan ta det lugnt, kliv ett steg tillbaka och se objektivt på det hela och du får de bästa svaren utan egots inblandning.

Ett annat bra sätt är att, om du brukar meditera, be om svar/råd om det är något för dig och förvänta dig svar från ditt högre jag/inre mästare ☝️?️

Ibland blir inspirationen så överväldigande och pockande att det kan vara svårt att ta det lugnt, men det finns inget sista föredatum, så ta en sak i taget och öva på din tillit” ???

Chamória

???

Lämna ett svar