Veckans Djur! 17 Augusti

Sädesärla, Motacilla alba

Ur Djurens Språk/Solöga:

Våga prova. Min gåva till dig är att ha en egen uppfattning. ’Här gäller det att skaffa dig en egen uppfattning och inte fastna i tvekan’.

❤️

Ju mer du litar på din intuition så utvecklas den mer och mer. Ni vet, den där berömda ’magkänslan’ ?

Ditt undermedvetna har alla svar, men det kan vara svårt att komma åt informationen då vi har det där ’ökända egot’ som inte vill annat än att vi ska fortsätta att ’sova’, tro på separationen, brist, sjukdom och död. Men vi har alla även en ’inre Mästare’ som bara väntar på att vi ska kapitulera, lämna över all skuld att lösas upp ljuset och att vi ska finna tilliten att låta Helige Ande fatta alla beslut, och gör så genom att hjälpa oss genom just vår intuition/magkänsla ☝?

För ärligt så vet vi ingenting, och när vi erkänner det så kan det verkliga livet börja sin resa!

Så träna på er tillit till ’att allt kommer att lösa sig till det bästa’ Det handlar inte om att vi ska bli oansvariga i varandet här, det handlar om att leva i nuet fri från rädslor! Så fastna inte i tvekan ☝️?

/Chamória

???

Lämna ett svar