Veckans Djur! 30 september

Råtta Rattus

Ur Djurens Språk/Solöga:

Släpp kontrollen och bejaka tilliten. Min gåva till dig är att känna tillit till alla situationer. Rädsla för råttor – rädsla för att släppa kontrollen. Rädslan botas genom att du bejakar tilliten i stället.

?

”Ja, hur många gånger behöver vi inte höra det? Släpp kontrollen! Men vad händer då? Kommer världen att rasa samman? Vem ska göra ”dittan och dattan” om inte jag ser till att det sköts? etc etc etc……..?

Egentligen kan vi inte ha kontroll på nånting som händer och sker ☝ Visserligen kan vi ha en viss kontroll att vissa saker blir utförda som utlovat – räkningar betalda i tid osv. Vi kan också ha en viss kontroll på vad vi väljer att tycka och tänka om saker och ting, men i det stora hela så har vi absolut ingen kontroll över vad som kan ske i morgon, i slutet av dagen eller nästa timme eller sekund för den delen. Ingen kan ha kontroll över det!

Däremot så kan vi alla vara med och skapa den framtid vi vill ha/önskar och det gör vi genom att förändra vårt tänk, vårt sinne i nuet.

Det är i nuet vi skapar via vårt sinne. Vill du fortsätta att leva på gränsen till utbrändhet p g av oro, rädslor, krav inför framtiden då ska du fortsätta med exakt det du gör nu: ha oro, rädslor i ditt sinne.

Vill du däremot skapa ett liv där du är trygg, känner dig älska och bekräftad, lever i överflöd, ja då behöver du läka ditt sinne från alla det negativa och öva på din tillit att ”allt kommer att ordna sig till det bästa”

Du måste fortfarande se till att räkningarna kan betalas och i tid, men du kan göra det i stor frid och glädje! ??

Se din trygga framtid i perfekt hälsa, kärlek, lycka, frid och överflöd som om den redan var här! Ge det energi att skapas med total tillit att det är sanningen. För det är precis vad det är Sanningen! Du ÄR redan kärlek, glädje, frid och överflöd eftersom du är som snubben däruppe skapat dig; kärlek, kärlek, kärlek – VILLKORSLÖS KÄRLEK!!! ???

Så börja öva på att känna tillit genom att i varje situation,varje dag tänka ”Jag väljer att känna tillit att allt är som det ska och att jag får hjälp”

/Chamória

???

Lämna ett svar