Veckans Djur, budskap 14 juli

Shar pei Chinese fighting dog

Den här krabaten som inte verkar växa i sin kostym ville dela med sig lite visdom ?

Ur Djurens Språk/Solöga:

Egna sanningar håller i längden. Min gåva till dig är att lita på ditt eget omdöme. Gå på din första känsla.

?

När vi börjar lita mer på vår magkänsla och intuition så utvecklas den mer och mer förfinat.

Din intuition är inget annat än hjälp och stöd från din inre mästare som inget hellre vill än att hjälpa dig igenom alla minor som förrädiskt guppar strax under ytan. Minor skapade av vårt ego!

Det är inte lätt när det ser ut som det gör ute i samhället där main stream media(MSM) inte är oberoende, utan ägs och styrs av makteliten, som tyvärr inte vill vårt bästa utan endast ser till sitt eget i första hand. Vi har även sociala medier med två läger som pumpar ut information i sin agenda att just de har rätt och de andra är ute och cyklar! ?

En mycket bra tumregel här är att fråga sig själv; är det här kärlek? om inte, bara låt det passera utan att bli upprörd och låt förlåtelse ge dig frid! Lite som ett mantra; ”ja ja, jag förlåter och väljer att känna glädje och kärlek i alla fall”.

Lita på ditt omdöme – lita på din ”magkänsla” Och du, det är inte värre än att du kan ändra dig under resans gång, utan att skuldbelägga dig själv, om det visar sig att det inte riktigt var i synk med det du önskar och kärlekens väg ☝?

/Chamória

???

Lämna ett svar