Veckans Växt! 13 oktober

Rönn/rönnbär

Ur Växternas Språk/Solöga:

Livets lärdom är lätt att förstå. Visdom: Jag ser mitt liv och allt som skett klart och tydligt. Jag ser vad jag ger. Jag ser vad jag får tillbaka. Det du ger ut, det får du också tillbaka. Kom ihåg, du ger världen din tro, dina tankar, dina känslor och dina handlingar.

?

”Ja, det gäller att tänka på vad vi tänker på ☝️?

Det du ser och möter i nutid, var du med ditt ego och skapade i dåtid. Är du inte nöjd och lycklig med vad du är i, och vill förändra din framtid som ännu inte finns, så förändra din tanke ända in i ditt omedvetna sinne i nuet, för det är därifrån du sänder ut starkare än från ditt dagsmedvetna!  Det vi projicerar ut attraherar vi in, så vi kan absolut hålla med om att allt vi möter och ser, har vi omedvetet bett om. Det kan låta helt absurt. Varför skulle vi be om att möta en förtryckare, en tjuv eller något annat kärlekslöst? ?

Tittar vi till exempel på ”att attrahera in en förtryckare”, så ser vi på kvinnan som gång på gång gör detta, så behöver vi fråga oss, hur ser hon på sig själv? Hur behandlar hon sig själv, på ett omedvetet plan. Går kvinnan i det här exemplet med självförnekelse och /eller självförakt så är det detta hon sänder ut, vare sig hon vill eller inte, till sin omgivning. Och attraherar då in män, eller kvinnor som förtrycker henne. Det kanske inte märks till en början, men så smyger det sig in och eskalerar över tid. Kvinnan kommer att upprepade gånger attrahera in förtryckare tills hon vaknar och inser att hon är värd att älskas för hon är kärlek, och börjar älska och bekräfta sig själv, förlåta skuldbeläggandet som en gång skapat detta mönster. Då först börjar hon attrahera in medmänniskor som speglar det. Förtryckarna hon attraherade in, visar egentligen bara henne hur hon redan behandlar sig själv på ett omedvetet plan – alla vi möter är våra lärare på både gott och ont. ☝️

Hon kan ”affirmera ihjäl sig” om den perfekta relationen, men så länge hon inte förlåter skuldbeläggandet på sig själv som skapat mönster av självförnekelse/självförakt så hjälper inga affirmationer i hela världen! Det blir som att hälla vatten på en gås ☝️?

Detta att se, vad det är jag själv bjuder in, kan appliceras på allt du möter i ditt liv för att du ska kunna rätta ditt sinne och varseblivningen om dig själv som den redan perfekta skuldfri Ande du faktiskt är och välja att lyssna på ditt högre jags kärleksfulla vägledning och inte egots manipulerande lögner.

Erkänna – förlåta – tack för läxan och glöm!

Det är som det står broderat på tavlor i många (äldre) hem: ”Lär dig livets stora gåta, älska glömma och förlåta”

Så läk ditt sinne, be din inre mästare att rätta din varseblivning, så kan du i sanning börja ge världen kärlek, glädje och frid!

Du är så viktig för alla, dig själv och din nästa, då ditt jobb med dig och ditt sinne hjälper din nästa som är en annan av dig”????

/Chamória

???

Lämna ett svar