Veckans Djur! 14 September

Zebrafink Poephila guttata

Ur Djurens Språk/Solöga:

Du har förmågan att skapa nya trender och nya inriktningar. Min gåva till dig är att du kommer med det som är nytt. Var modig och starta upp något nytt/det nya. Att vara först, det är din styrka.

?

Börja med att skapa en ny ”trend” inom dig själv ☝️ Du kanske länge tänkt att göra den där förändringen i ditt liv för att få in lite mer ork, bättre kondition, mer inre frid etc.??

Ja, men visst! Första veckan går som en dans, vi tar den där promenaden varje dag, mediterar de där 20, 30 minuterna eller timmen varje dag, och vi mår ju såååå mycket bättre! Efter ett tag rinner det ut i sanden, en miljon ursäkter kommer upp eller vi till och med ”glömmer bort” och kommer först ihåg när vi ligger där i sängen och ska till och somna ? skuldbeläggandet är ett faktum ☝️ känns det igen? ?

Vad är det som händer?

Vi har alla ett ego, ett ego som dikterar hur vi ska vara, se ut osv för att vi ska duga och egot är definitivt inte vår bundsförvant☝️? Egot vill inte att vi ska må FÖR bra eller lyckas, för det är när vi tar snubbel på oss själva och skuldbelägger oss som egot kan straffa oss och se till att vi inte börjar förstå att vi redan är perfekta, att vi är värda att älskas för vi är kärlek, att allt vi tycks se utanför oss är en illusion och det enda som är sant och bestående är kärleken. Egot vill inte dö, och gör allt för att vi ska fortsätta tro på dualitet, brist, sjukdom etc.

Hur kommer vi då förbi denna ”fångvaktare”?

För att skapa en ny vana så behöver vi fokusera och utföra den nya vanan under minst 21 dagar. Så lång tid kan det minst ta för att omprogrammera sinnet, så håll ut, kära vänner! Utmana ditt ego och skapa din nya ”trend i ditt liv.” ☝️ ?

Avgå med segern!” ??️?

/Chamória

???

Lämna ett svar