Veckans Djur! 29 maj

KOLTRAST Turdus merula

Denna skönsjungande vän med en kompis besökte mig i en dröm i morse!?

Läser vi i Solögas Djurens Språk:

Du kommer att upptäcka nya sidor hos dig själv. Min gåva till dig är förändring och förnyelse”.

Ju mer vi förlåter och släpper skuld så kan mer av ditt sanna jag träda fram!

Vi är så mycket mer, långt mer än vad vi ser när vi möter vår spegelbild i spegeln. Det vi ser utanför oss är en projektion av våra tankar! Vi är projektorena som spelar upp ett ”drama” utanför oss själva. Ett drama regisserat av vårt egna ego och det globala egot baserat på brist, rädslor och separation.

Men vilka är vi då? Vi, du och jag, är skapade av kärleken som aldrig lämnat oss, en kärlek som omsluter oss och som när oss. En kärlek som aldrig dör, lider brist eller är separerad!

Vi glömde bara bort det för filmen som vi spelar upp fick oss att glömma att den bara är en illusion, ett hologram! När vi förlåter oss själva för våra ”misstag” , släpper all skuld vi lagt på oss och slutar döma vår nästa som är precis lika skuldfri som vi i det här hologrammet, upptäcker vi nya fantastiska sidor hos oss själva, att vi redan är perfekta, vi har aldrig lämnat vårt sanna hem och vi kan aldrig dö!

Helt plötsligt blir livet värt att leva på denna planet, i denna uppvaknandets skola!

/Chamória

????

Lämna ett svar