Veckans Växt! 3 november

Karljohansvamp

Ur Växternas Språk/Solöga:

Sann lycka är att finnas till.

Visdom: Jag är glad över att jag finns. Jag är glad att jag är den jag är.

Med sådan lycka finner alltid livet på nya saker att glädja dig med. Goda nyheter är i antågande.

?

”Ja, jag är lycklig att veta att vi alla är som ’snubben där uppe’ skapade oss – sann villkorslös kärlek, att vi har en kropp men vi är inte våra kroppar!

Jag är lycklig att jag har en kropp så att jag kan här lära mig att sant förlåta min nästa – enda anledningen till att vi är här över huvud taget! Sant förlåta och släppa skuld. Till synes är vi separerade med våra kroppar men vi är alla ett, förenade i Andens ljus, så när jag förlåter mig själv i min nästa för att jag trodde på egots lögner, blir vi båda förlåtna ??️

Jag är glad att jag finns och mins vårt sanna ursprung, en glädje jag önskar dela med alla.

Med lycka och frid i mitt sinne öppnar jag min famn för min sanna Faders gåvor att ge med glädje och kärlek till oss alla! ??

Tacksamt tar jag emot livets alla glädjeämnen och goda nyheter” ???

/Chamória

??️?

Lämna ett svar