Veckans Växt! 1 oktober

Salvia

Ur Växternas Språk/Solöga:

Ett öppet hjärta är ett modigt hjärta. Visdom: Jag känner mod. Jag känner styrka. Jag öppnar upp mitt hjärta. Jag ger kärlek. Jag tar emot kärlek. Jag ger kärlek. Jag kliver in i drömmens värld. Jag lever min dröm här och nu. Jag ger liv åt min dröm. Med ett öppet hjärta är det lätt att leva din dröm till fullo.

?

”När vi blir sårade så lägger vi ofta ett skydd över vårt hjärta ”för det gjorde så ont, så det där vill vi aldrig uppleva igen”! Det sker ofta omedvetet och tyvärr så skuldbelägger vi ofta oss själva, om än omedvetet under en snabb tiondels sekund ”Det är oss det är fel på, annars skulle inte detta hända”.

Det här gör att vi attraherar in från det omedvetna liknande situationer, och vi får vatten på vår kvarn och såret blir bara djupare och djupare och vårt skydd blir till sist som en pansarplåt framför hjärtat.?

Hur gärna vi vill ha in kärlek i vårt liv så motar vi omedvetet bort den!

Hur kommer vi då tillrätta med detta? Ja, först och främst så behöver vi läka vår hjärtesorg, börja älska och bekräfta oss själva på alla sätt och vis så vi kan lyfta bort den där skydddsplåten vi skapat över vårt hjärta.

Vi vänder på den destruktiva spiralen till en spiral som öppnar upp oss till vår sanna potential i kärlekens namn!???

Ju mer vi älskar och bekräftar oss villkorslöst, desto mer attraherar vi in kärlek och bekräftelse i våra liv – vi blir modigare och modigare att stå med ett öppet hjärta i vårt sanna varande som är villkorslös kärlek som vi alla är skapade av och som aldrig har lämnat oss! Vi glömde bara bort det för en stund på grund av ett misstag”. ☝?

/Chamória

???

Lämna ett svar