Veckans Djur, tolkning! 20 juli

Tvestjärt Forficula auricularia

Den här lilla rackaren ville ge sitt budskap den här veckan!

Ur Djurens Språk/Solöga:

Ge svar på tal. Säg rent ut vad du tycker. Min gåva till dig är att vara frispråkig. Här är det raka besked som gäller.

?

Att svälja ned sina ord kan många gånger skada oss själva som tex ilska påverkar vår lever, sorg våra lungor och besvikelse våra njurar. Även positiva ord påverkar oss och då så klart positivt!

Lika tokigt kan det bli om vi uttrycker ”vår sanning” och sen skuldbelägger oss själva efteråt i tron att vi sårat eller var omoraliska och skuldbeläggande är absolut det värsta vi kan göra mot oss själva.

Vi ska alltid vara ärliga, men fråga er själva först: vad skulle kärleken sagt eller gjort här? Vad i mig reagerade som måste ”hävda sin rätt”? Har jag verkligen behov att uttrycka min sanning eller är det min osäkerhet som vill ”hävda sig”? Har vi det med oss att alltid fråga ”vad skulle kärleken ha gjort här”, så kan det aldrig bli fel för någon inblandad parter. Sann kärlek ljuger aldrig men den strävar aldrig heller efter att ”vinna”.

Låt essensen av ditt innersta – villkorslös kärlek – vara ”frispråkig” och ge ”svar på tal” ☝?

/Chamória

???

Lämna ett svar