Veckans Djur! 7 September

Sjöleopard Hydrurga leptonyx

Ur Djurens Språk/Solöga:

Hela världen är din familj. Min gåva till dig är att ingå i en storfamilj, ett kollektiv eller i ett litet samhälle. Sälen som jag mötte kände sig aldrig ensam eftersom den såg hela världen som sin familj.

?

”Hur kan du vara ensam? Du har ju dig ☝?

Sök inte utanför dig efter vad det är du saknar: bekräftelse, kärlek, närhet, stimulans… listan kan göras lång. Men inget är riktigt bestående för när du inte är tillsammans med dessa personer/sammanhang, så är ju det ”borta”, eller hur? När du däremot vänder dig inåt och blir vän med dig själv – blir din egen kompis, bekräftar dig själv, älskar dig själv – din kropp villkorslöst, så kommer du att spegla ut det på din omgivning och du attraherar in mer av den ”varan”!

Att finna en inre trygghet och frid är målet och detta uppnår vi genom att i varje vaken tid iakta tankar på brist, ensamhet,självförnekelse/självdömande, och dömande av sin omgivning/världen. Detta dömande ger under en en tiondels sekund skuldbeläggande av sig själv, även om vi är omedvetna om detta. Förlåtelse av detta är vägen in till ett rent hjärta och sann självkärlek och kärlek till vår nästa genom egots ”rädslo slöjor”

Iakta dina tankar kärleksfullt objektivt och byt ut de kärlekslösa tankarna till kärleksfulla ☝?

  • Jag väljer att känna kärlek och glädje i alla fall. Jag förlåter mig själv för alla ”misstag” och överlämnar dessa till min inre Mästare/Helige Ande/Högre Jag att föra upp i ljuset. Jag är en annan av dig och du är en annan av mig, av villkorslös kärlek skapade som aldrig lämnat oss.

I kärlekens familj är vi alla medlemmar och alla välkomnas med öppen famn fördomsfritt!” ????

/Chamória

???

Lämna ett svar