Dagens Örta Thé Reading – Tasseografi! 20 september

☕?

” I dag uppmanar thé bladen oss att inte låta ”livskarusellen” stjälpa oss på vår väg i livet!

I bland kan verkligen det bli bara för mycket! Det är så vi knappt hinner med oss själva där vi rusar fram genom alla måsten och borden och flera gånger får vi stanna upp för att vi ska komma i kapp oss där framme!

Långt är det inte kvar tills att vi får stanna upp och bära fram oss själva för vi är så utmattade. Men hur bra är det då? Om du brakar, vem ska ta hand om dig då?

Vet du, världen stannar inte om du för ett ögonblick hoppar av livskarusellen som snurrar bara fortare och fortare! Du kanske till och med finner magin när du vågar hoppa och helt plötsligt så känns livet meningsfullt igen.

Det enda som är viktigt är DU, inte karriären eller att du, bara du ska ta hand om alla andra ☝?

Det är ditt liv och du har bara just det här livet just nu som unika du! Gör det bästa av det och släng inte bort det på vad du tror är viktigt enligt samhällets normer. Det enda som är sant och viktigt är kärleken, den villkorslösa kärleken att leva i av den. Och nyckeln till den dörren går via förlåtelsens väg – att sluta döma och skuldbelägga oss själva och vår nästa.???

Våga hoppa av!” ???

/Chamória

???

Lämna ett svar