Dagens Örta Thé Reading – Tasseografi 7 Augusti

☕?

”Thébladen tipsar i dag att du ska träna på att bibehålla lugnet, se inte problem där det faktiskt inte finns några, utan kom ihåg att du alltid är på rätt plats i rätt tidpunkt! Ha tillit till att allt kommer att ordna sig till det bästa ??

Visa vem du är och anta din sanna skepnad som är villkorslös kärleksljus! Och dela med dig av din visdom – var en lärare för din nästa genom att VARA kärlek ☝??

Thébladen vill påminna i dag också, att ljus och kärlek finns i allt! Se igenom illusionerna och släpp alla dina egna rädslor och begränsningar. Din sanna kärlek, fri från rädslor, skingrar slöjorna – ”där ljuset belyser, löses mörker upp!” ✨?

Du har kraften att omskapa världen till en värld i kärlek och oneness/etthet, när ditt mörker är upplöst! ☝?‍♀️??‍♂️?

Men ta det lugnt, stressa inte! Tid är en illusion, så ta ett steg i taget, du har all tid i världen. Visa bara din villighet och be din inre mästare om hjälp att lösa skulden och led dig på förlåtelsens och kärlekens väg ???

/Chamória

???

Lämna ett svar