Dagens Örta Thé Reading – Tasseografi 7 Augusti

☕💖

”Thébladen tipsar i dag att du ska träna på att bibehålla lugnet, se inte problem där det faktiskt inte finns några, utan kom ihåg att du alltid är på rätt plats i rätt tidpunkt! Ha tillit till att allt kommer att ordna sig till det bästa 👍💖

Visa vem du är och anta din sanna skepnad som är villkorslös kärleksljus! Och dela med dig av din visdom – var en lärare för din nästa genom att VARA kärlek ☝🕊💖

Thébladen vill påminna i dag också, att ljus och kärlek finns i allt! Se igenom illusionerna och släpp alla dina egna rädslor och begränsningar. Din sanna kärlek, fri från rädslor, skingrar slöjorna – ”där ljuset belyser, löses mörker upp!” ✨🕊

Du har kraften att omskapa världen till en värld i kärlek och oneness/etthet, när ditt mörker är upplöst! ☝🧚‍♀️🕊🧚‍♂️💖

Men ta det lugnt, stressa inte! Tid är en illusion, så ta ett steg i taget, du har all tid i världen. Visa bara din villighet och be din inre mästare om hjälp att lösa skulden och led dig på förlåtelsens och kärlekens väg 🙏🕊💖

/Chamória

🌻🕊💖

Lämna ett svar