Dagens Örta Thé Reading – Tasseografi! 23 Augusti

☕💖

”Thébladen uppmanar till att du ska lösa de konflikter du har inom dig så att du återigen erhåller ett fridfullt sinne – med frid inom så skapar du fred i världen! Så bli vän med dig själv – bekräfta och älska dig själv villkorslöst, byt ut tankar som ”jag kan inte” till: ”jag gör så gott jag kan, och det är gott nog” och ”jag är redan perfekt” 👍👼

Du befinner dig i en stor utvecklande fas just nu med förnyelse på många plan, så skapa ditt nya liv fri från självförnekelse och självförakt ☝💖

Och det går framåt! resultaten du önskar kommer när de ska. Du har ett suveränt intellekt så använd det – tänk smart! var kreativ och kreativiteten ökar – skaparkraft ✨och jobbar du ut ifrån hjärtat, så får du underbara resultat 👍👍✨💖

/Chamória

🌻🕊💖

Lämna ett svar