Dagens Örta Thé Reading – Tasseografi! 28 Augusti

☕?

”Ta ställning råder thébladen i dag, våga säga ifrån ☝️

Försök också att koppla av och leva i nuet. Det ger inre balans och fotfästet åter.??

Använd din stora andliga gåva – din starka intuition, och förmedla mycket skratt och glädje också på din väg, för det behövs i dessa knasiga tider ??

När du är nöjd med din plats i livet, när du släppt taget och förlåtit gammalt, så befinner du dig i mitten av ditt universum. När det dyker upp utmaningar så välj då att tänka: ”Jag väljer att känna kärlek och glädje i alla fall” Och det blir det du attraherar in mera av. Även om du kanske inte känner precis glädje eller kärlek, så säg det ändå, för i och med det så gör du ett aktivt val vad du vill få in mer av i ditt liv”☝?

/Chamória

??️❤️

Lämna ett svar