Dagens Örta Thé Reading – Tasseografi! 1 September

☕?

”Thé bladen vill påminna dig i dag att ge dig själv beröm så att du växer ☝️? När vi ger oss själv kärlek så startar även en helandeprocess i kroppen. Se dig själv i ögonen och tala om hur mycket du älskar dig själv, vad stolt du är över dig själv! Tala om för dina celler också hur mycket du älskar dom! Det kanske känns lite fånigt att stå där framför spegeln, men ingen behöver varken se eller höra dig, och tänk på de fantastiska vinsterna du erhåller med förbättrad självkänsla, självförtroende och en kropp som börjar läka ut obalanser som vår självkritik åskammat den, ??❤️

Inrikta dig på nya mål, våga ta första steget framåt. Kom ihåg att det finns lösningar på alla problem, plocka fram din optimism och känn att du har obegränsade möjligheter.

Det är en gåva på väg till dig och det kan antingen vara något fysiskt eller som en positiv upplevelse.

Våga älska nu! Håll inte kärleken på avstånd och ta till vara på nya chanser som erbjuds även inom andra områden” ☝️?❤️

/Chamória

??️❤️

Lämna ett svar