Veckans Växt! 15 september

Selleri

Ur Växternas Språk/Solöga;

Ett fridfullt sinne gör allting lättare.

Visdom: Jag tar tag i mina problem. Jag löser mina problem. Jag skapar frid och harmoni i mitt inre. Jag skapar frid och harmoni i mitt liv. Här gäller det att inte bära omkring på gamla problem. Du behöver lösa upp dina känslomässiga knutar för att kunna växa.

?

”Ofta är de gånger vi viftar bort våra ”problem” och det kan vara av anledningar som ”orkar inte ta tag i det nu”, ”hinner inte…” Näää, jag har väl inga problem?” De växer till sist till ett nästan oöverstigbart berg som hotar att kväva oss. I dessa tider så höjs energin, då vi alla ska upp i medvetandenivå, vilket gör att allt rivs upp vare sig vi vill eller inte ☝?

Betrakta din omgivning ☝ Vad är det för personer och situationer du attraherar in i dit liv gång på gång?

Alla du möter är dina lärare, så vänd på steken och var tacksam att det som händer, händer just dig för det ger dig tillfälle att titta på och läka rädslor hos dig som du, om än omedvetet, speglar ut!

Du kanske bär på en omedveten rädsla att göra fel? Vem möter du inte då där ett ”drama” utspelas över en situation där du skuldbelägger dig själv för att ha gjort ”fel” ? Kan vi här ta ett steg tillbaka och förstå att, ”Ok, det här har jag själv bjudit in att hända mig av en anledning. Jag vet inte än vad, men jag förlåter mig själv i oss båda då vi är ett och vi är båda skuldfri Ande, villkorslös kärlek – kärlek som vi är skapade av och som aldrig lämnat oss”!

Det finns inga ”fel”, endast misstag och förlåt skuldbeläggandet och be din inre Mästare att lyfta upp det i ljuset. Vi glömde bort under manipulation av egot vilka vi är och i den glömskan har rädslor byggts upp och i det skuldbeläggande som stryper vår energi.

Kom ihåg ☝ Allt du möter och alla du möter har du själv bett om omedvetet (även kärlek så klart ? ) Vi kan inte skylla på någon annan….tyvärr ??

När vi förlåter detta skuldbeläggande av oss själva, och vägrar dras med i egots försök till dramer, utan hela tiden väljer att förlåta oss själva i de vi möter, (då vi är ett, och vi har själva bett om det), ger en frid som lyfter oss över alla intriger i alla såpoperor i världen ???

”Jag förlåter mig själv i oss båda, då vi är ett och skuldfri Ande”

”All is well”

”Jag väljer att känna kärlek och glädje i alla fall”

”Jag väljer att med mitt kärleksljus se kärleksljuset i denna person”

Välj i dag att lösa alla dina ”problem”, släpp rädslor, förlåt skuldbeläggande, och du kan erhålla en underbar frid där allt rymmer av kärlek, glädje, lycka och överflöd”!???✨?

/Chamória

???

Lämna ett svar