Veckans Växt! 18 Augusti

Ringblomma

Ur Växternas Språk/Solöga:

Lev det liv du önskar leva. Visdom: Jag förändrar allt i mitt liv till det bättre. Jag är fullkomligt trygg här och nu. Jag älskar mig själv precis som jag är. Jag kopplar av. Jag har tid till mig själv. Jag mår bra. Jag är tillräcklig i livets alla situationer. Jag har roligt. Jag njuter av tillvaron. Jag... (Fyll i själv om du önskar dig något mera.) Du kan själv genomföra de förändringar du behöver för att kunna må bra och trivas med tillvaron.

?

För att verkligen kunna leva det liv du önskar leva så behöver du gå in i djupet av dig själv och läka och släppa all gammal sorg, rädslor och skuld.

Så länge det ligger kvar i ditt undermedvetna så är det det som projiceras ut och som du får möta gång på gång i olika former men med samma tema.

Och ingen kan göra jobbet åt dig tyvärr utan det åläggs oss alla och envar att rensa liken ur garderoben. ☝?

Vinsten är dock enorm! Större frid, kontakt med den du verkligen är – villkorslös kärlek, kraftfull skapare av din verklighet. ✨??

Du är fortfarande, under alla lager av egoskapat ”tjafs”, som Gud skapade dig – du är skapad av kärlek som aldrig lämnat dig! Hitta hem igen, och vägen går via att förlåta allt du ser, hör, känner, tänker och slutar döma ☝??

Du väljer! Lever du ett som du önskar?

/Chamória

???

Lämna ett svar