Veckans Djur Tolkning! 3 Augusti

Salamander Salamanddridae

Ur Djurens Språk/Solöga:

Du är en stor talare. Min gåva till dig är att vara ett språkrör för andra. Här handlar det om att föra fram andras talan och att tala för en god sak.

?

”Många är de som inte vågar säga sin mening och det kan bero på många saker. Kanske blev de retade i skolan när de skulle tala inför klassen? Kanske fick de höra hemmavid att ”att det förstår du väl att så kan det inte vara” , även om de kanske faktiskt hade rätt? Att hela tiden blev bortskuffad när man med barnets nyfikenhet kom med frågor och t o m blev förlöjligad/hånad för dom? ?

Ja, orsakerna kan vara många tyvärr, men hur vi än vänder oss så är rumpan bak och det handlar om att VI måste förlåta skuldbeläggandet på oss själva för detta och förlåta oss själva i alla vi möter då vi är ett. ☝?

VI behöver stärka kärleken till oss själva så att vi kan kan stå i vår sanna kraft, stolta över vilka vi är! Att sen också hjälpa de som själva nu saknar en röst att be om hjälp, avslöja orättvisor, och få gemene man att agera i kärlekens namn är det finaste vi kan göra, men kom ihåg att det börjar alltid hos oss själva först så vi inte agerar utifrån egot för att det gör för ont att vi själva bär på sår! ☝?

Så låt ditt HJÄRTAS RÖST göra sig hörd och förstå att det gör ont att se alla dessa orättvisor för att nån gång, nån stans skuldbelade du dig kanske för att du i en situation inte kunde hjälpa eller inte vågade av en anledning! Läk det, släpp skulden, lämna över ditt ”misstag” till din inre mästare att lyfta upp i ljuset och du kan bli en ambassadör i kärlekens namn!” ???

/Chamória

???

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Gunn Svensson

  Helt mitt i prick!
  Jag hitta en nedkyld salamander utanför stallporten imorse. Tog upp hen höll den i handen och av värmen vaknade den till liv. Jag bar ut den till trädgården la den bland löven under buskarna. Tackade för mötet och önska den lycka till, nu på säkrare plats. Sen in och läste solögas budskap och hamna på din sida här. Ända sen jag var barn så känner igen. Allt stämmer jag har upplevt allt det mobbing mm och hela tiden inte förstått varför vi människor kan vara så elaka både mot varandra och djuren. Men jag har inte kunnat utrycka mig varken skriva eller tala. Har varit intresserad av all form altenativ medicin och provat det mesta vet att det fungerar. Försökt lära andra men har haft sitt pris. Har förstått att det tar och tömmer all energi ur mig. De människor som inte är öppna att vilja förändra sitt liv. Så nu får de komma själva fråga istället, då de ser kanske saker jag gör. Det inte handlar om massor pengar och prylar utan vara kunna vara tacksam över allt som man redan har och se möjligheter av dessa istället. Kunna se., höra, röra sig, friskt vatten, tak över huvet osv.
  Oj blev lite långt, men detta budskap stärkte mig rejält kliv framåt.
  Så tacksam! ? ?

  Mvh Gunn

  1. admin

   Sån underbart att du kunde hjälpa det lilla livet och att budskapet kan hjälpa dig på din väg ??? Kram

Lämna ett svar