Veckans Djur Tolkning! 3 Augusti

Salamander Salamanddridae

Ur Djurens Språk/Solöga:

Du är en stor talare. Min gåva till dig är att vara ett språkrör för andra. Här handlar det om att föra fram andras talan och att tala för en god sak.

💖

”Många är de som inte vågar säga sin mening och det kan bero på många saker. Kanske blev de retade i skolan när de skulle tala inför klassen? Kanske fick de höra hemmavid att ”att det förstår du väl att så kan det inte vara” , även om de kanske faktiskt hade rätt? Att hela tiden blev bortskuffad när man med barnets nyfikenhet kom med frågor och t o m blev förlöjligad/hånad för dom? 🙄

Ja, orsakerna kan vara många tyvärr, men hur vi än vänder oss så är rumpan bak och det handlar om att VI måste förlåta skuldbeläggandet på oss själva för detta och förlåta oss själva i alla vi möter då vi är ett. ☝🕊

VI behöver stärka kärleken till oss själva så att vi kan kan stå i vår sanna kraft, stolta över vilka vi är! Att sen också hjälpa de som själva nu saknar en röst att be om hjälp, avslöja orättvisor, och få gemene man att agera i kärlekens namn är det finaste vi kan göra, men kom ihåg att det börjar alltid hos oss själva först så vi inte agerar utifrån egot för att det gör för ont att vi själva bär på sår! ☝🕊

Så låt ditt HJÄRTAS RÖST göra sig hörd och förstå att det gör ont att se alla dessa orättvisor för att nån gång, nån stans skuldbelade du dig kanske för att du i en situation inte kunde hjälpa eller inte vågade av en anledning! Läk det, släpp skulden, lämna över ditt ”misstag” till din inre mästare att lyfta upp i ljuset och du kan bli en ambassadör i kärlekens namn!” 🙏💖🕊

/Chamória

🌻🕊💖

Lämna ett svar