Veckans Djur! 26 oktober

Tobisgrissla Cepphis grylle

Ur Djurens Språk/Solöga:

Dina förväntningar uppfylls. Min gåva till dig är att vara lyckosam.

?

”Vi har alla drömmar och förväntningar på livet som tyvärr allt som oftast grusas av än det ena och andra skälet.

Gång på gång så reser vi oss upp och tar nya tag tänker att ”tja, det var väl inte meningen då”.

Vadå inte meningen?

Vi får exakt det vi ber om, även om vi tycker att, ”men hallå, varför skulle jag be om misslyckande, motgång?

Men det är precis det vi ber om som vi får – från vårt undermedvetna ☝️

I vårt undermedvetna finns alla minnen av tidigare misslyckanden och framför allt den skuldbeläggelsen vi la på oss själv för att vi trodde att vi inte var värda att lyckas, vara framgångsrika, vinna på lotto t o m ☝️

Denna skuld projicerar vi ut i vår verklighet och attraherar således in misslyckanden som ger oss ”vatten på kvarn”, och cirkeln är sluten.

Vi kan vara hur duktiga som helst på att affirmera det vi vill uppnå, men så länge vi har tankar om oss själva omedvetet, som säger motsatsen, så upprepas utgången som den alltid gjort och besvikelsen strör salt i såret.

”Universum” lyder bara ”order”, håller bara med dig i dina tankar, påståenden.

Affirmerar du den bästa av affirmerar att du är värd att lyckas men i ditt undermedvetna finns det blockeringar/skuld att du inte är värd att lyckas av någon anledning, så är det mönstret starkare och går igenom. Med andra ord så håller universum bara med dig i ditt undermedvetna påstående i att ”du är inte värd att lyckas”.

Lika illa är det om du formulerar din affirmation fel. Om du affirmerar att ”jag vill lyckas” så förutsätter de orden att du inte lyckas – det är något du vill uppnå men inte har/är, alltså en negation, och universum håller som vanligt med: nej, det är/har du inte” ?

Affirmerar du i stället som om du redan uppnått /har det du vill uppnå/önskar: ”jag har lyckats”, jag är framgångsrik, jag är en vinnare”, så håller universum med dig som vanligt ”ja, det är du/har du” ☝️

Det gäller förstås då att alla negationer om dig själv och vad du kan och är värd är läkta, att all skuld är läkt och förlåten ???

Denna vackra fågel vill påminna oss om att vi är värda att vara lyckosamma och att när vi älskar och bekräftar oss själva villkorslöst kan förväntningarna börja uppfyllas” ??

/Chamória

??️?

Lämna ett svar