Dagens kort/budskap 21 juni

PURGATORY – Skärseld

Det lät ju dramatiskt!! ?

Men lugn, skärselden är inget annat än när vi förlorar fokus på att vara närvarande i nuet, när egot ges tillfälle att bli den där pladdertoken och komma med en massa osanna påståenden om otillräcklighet, brist och separation!

Efter tanken kommer känslan och så befinner vi oss plötsligt i en berg och dalbana av ups and downs!

När vi börjar rensa lik i garderoben, släpper gammal skuld och slutar oroa oss för framtiden så protesterar egot högeligen då den inte alls vill släppa greppet om vårt sinne.

Så upplev inte dina djupa downs som ett nederlag utan snarare som ett bevis på att du är på rätt väg, greppa tilliten att ”This too shall pass” och byt tanke, dra tillbaka fokus till varande i nuet, och friden återkommer!☝

/Chamória

???

Lämna ett svar