Dagens Budskap! 19 maj

Ur denna fantastiskt vackra lek, ville en Gudinna komma med ett budskap till oss i dag!????

ARIANRHOD

Arianrhod, bevarare av tiden, givare och vårdare av livet, visar oss det universella och det cykliska i våra liv; hon är här för att vårda/ta hand om oss genom vår färd i de mörka nätterna när vår själ utvecklas.

?

Det kan te sig mörkt och hopplöst när vi ser vad som händer runt om i värleden av krig, oroligheter, pandemier, fattigdom Och allt kan te sig ännu mörkare när i dessa tider det mörkas agenda nu avslöjas som kidnappning av hundra tusentals barn, pedofilism, traffiking, mordritualer.

Men förstå att det behöver kommas upp och avslöjas så att läkning kan komma till stånd. Det smärtar djupt, men genom förlåtelsens mirakler kan vi alla börja leva utifrån vårt sanna jag; villkorslös kärlek!

Tappa inte hoppet när det ser mörkast ut, vet att då vandrar inte bara kärlekens son vid din sida utan många gånger blir du buren och alla himlens änglar finns där för oss och håller sina beskyddande, stöttande vingar kring oss för stöd i vår process. Och i detta kommer så även Arianrhod för att ge oss sitt stöd ????

/Chamória ?

Lämna ett svar