Dagens Budskap! 19 maj

Ur denna fantastiskt vackra lek, ville en Gudinna komma med ett budskap till oss i dag!đŸ™đŸ•ŠđŸ’žđŸŒ»

ARIANRHOD

Arianrhod, bevarare av tiden, givare och vÄrdare av livet, visar oss det universella och det cykliska i vÄra liv; hon Àr hÀr för att vÄrda/ta hand om oss genom vÄr fÀrd i de mörka nÀtterna nÀr vÄr sjÀl utvecklas.

💖

Det kan te sig mörkt och hopplöst nÀr vi ser vad som hÀnder runt om i vÀrleden av krig, oroligheter, pandemier, fattigdom Och allt kan te sig Ànnu mörkare nÀr i dessa tider det mörkas agenda nu avslöjas som kidnappning av hundra tusentals barn, pedofilism, traffiking, mordritualer.

Men förstÄ att det behöver kommas upp och avslöjas sÄ att lÀkning kan komma till stÄnd. Det smÀrtar djupt, men genom förlÄtelsens mirakler kan vi alla börja leva utifrÄn vÄrt sanna jag; villkorslös kÀrlek!

Tappa inte hoppet nĂ€r det ser mörkast ut, vet att dĂ„ vandrar inte bara kĂ€rlekens son vid din sida utan mĂ„nga gĂ„nger blir du buren och alla himlens Ă€nglar finns dĂ€r för oss och hĂ„ller sina beskyddande, stöttande vingar kring oss för stöd i vĂ„r process. Och i detta kommer sĂ„ Ă€ven Arianrhod för att ge oss sitt stöd đŸ™đŸ•ŠđŸŒ»đŸ’ž

/Chamória 🕊

LĂ€mna ett svar